Gulácsi Pétert cikizik egy régi fotó miatt, megvédték a szurkolók

A Liverpool nem a legszebb időszakát élte a 2010-es évek elején. Az együttes rendre lecsúszott az első öt helyről a Premier League-ben, amiatt gyakran élcelődnek a csapattal. Ennek az áldozata lett az akkor még ott védő Gulácsi Péter, akit aztán megvédtek a szurkolók.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.28.
Gulácsi Péter Liverpool 2011 közröhej

A Liverpool 2007-ben még Bajnokok Ligája döntőt játszott, 2009-ben pedig ezüstérmes lett az angol labdarúgó-bajnokságban, ezt követően viszont hullámvölgybe került és a 2014-es második helyet leszámítva rendre kicsúszott a legjobb ötből. A csapat renoméja Jürgen Klopp 2015-ös érkezése után állt helyre. Különböző internetes portálok azonban rendre felelevenítik a klub 2009 és 2015 közötti időszakát, ennek az áldozata lett Gulácsi Péter.

Gulácsi Péter
 Gulácsi Péter a múltja miatt vált közröhej tárgyává Fotó: AFP

A közel 700 ezer követővel és 500 ezer kedvelővel rendelkező Football Funnys Facebook-oldal egy 2011-es fotót hozott a Liverpool akkori kispadjáról, ami Gulácsival kezdődött, rajta kívül pedig Szotirisz Kirjakosz, Jay Spearing, Christian Poulsen, Joe Cole, David N'Gog és Andy Carroll foglalt helyet. Az oldal ezzel arra utalt, hogy mennyire gyenge volt 13 évvel ezelőtt az angol sztárcsapat padja.

Egyszer régen a Liverpool kispadján... Így változnak az idők

 – írta röviden a fotóhoz az oldal, amely röhögő emojival jelezte, valójában mit gondolnak arról a korszakról. A cikizés azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, a kommentekben sokan a magyar válogatott kapust védték.

Gulácsi a legjobb három Bundesliga-kapus egyike lett; Cole és Gulácsi minőségi játékosok voltak, de nem tudtak befutni a Liverpoolnál; Gulácsi remek kapus; Csak Gulácsi ért valamit, a Red Bull-csapatoknál szolid karriert futott be

 – írták a népszerű hozzászólók.

Gulácsi Péter nem kapott esélyt a bizonyításra

Gulácsi 2008-ban csatlakozott a Liverpoolhoz, ám az első csapatnál sosem kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. A klub négyszer is kölcsönadta, végül 2013 nyarán ingyen távozott a Salzburghoz. Ott aztán alapember lett, 2015-ben ezért a Leipzighoz került, ahol rögtön feljutott a Bundesligába, onnantól kezdve pedig szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, a Német Kupát két alkalommal hódította el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás