Szívszorító vallomás, Varga Barnabás szerelme a drámai pillanatokról beszélt

Két hete itthon gyógyul Varga Barnabás, aki interjút adott a sérüléséről és a drámájáról. Megszólalt szerelme is, aki a stuttgarti stadionban élte át a drámát, amikor semmit nem tudott a focista állapotáról a magyar-skót Eb-meccsen.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.08.
Varga Barnabás Laura foci Eb 2024 vallomás

Két hete pokoli pillanatoknak lehettünk szamtanúi a Magyarország-Skócia Eb-meccsen. Varga Barnabás súlyos sérülése nem csak a magyarokat, az egész világot sokkolta. A Ferencváros csatárának arcába a skótok kapusa könyökölt bele, hosszú percekig mindenki csak azt láthatta, hogy a játékost ápolják, de az eseményeket pokrócokkal takarták el. A magyar focisták arcáról, illetve a hordággyal rohanó Szoboszlai Dominikról leszűrhető volt, nagyon nagy a baj. Végül a játékost a meccs másnapján megműtötték, majd két nap múlva elhagyhatta a klinikát, azóta otthonában, Szentpéterfán lábadozik.

VARGA Barnabás; SZOBOSZLAI Dominik; MILOS, Kerkez
Magyar focisták stabil oldalfekvésbe helyezik Vargát Fotó: Koszticsák Szilárd

A stuttgarti stadionban a helyszínen aggódott szerelméért a focista barátnője, Laura is, aki most a Fradi TV-nek beszélt első reakciójáról. A klub kamerájának a pár exkluzív interjút adott, mely kedden kerül adásba. A beharangozóból azt tudhatjuk meg, Laura a stadionban semmivel nem tudott többet, mint otthon a televíziónézők.

Az ütközés után lementem a pálya széléhez, ott nem igazán értem el sikert. A lelátón próbáltam családtagokat keresni, hátha ők tudnak valamit. Semmit nem tudtunk, annyit sem, mint a tévénézők

- mondta Laura.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás