Korábbi sérüléseit szóba se hozta Szoboszlai: ezt mondta a Liverpool sztárja Amerikában

Megérkezett a Liverpool csapata az Egyesült Államokba. Szoboszlai és társai nem csak játszani, de jótékonykodni is fognak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.24.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp liverpool

Kedden érkezett meg a Liverpool csapata az Egyesült Államokba, méghozzá kettős céllal. Lesz három felkészülési mérkőzésük – az elsőt közép-európai idő szerint szombaton 1.30-kor a a spanyol Real Betis ellen tartják, a helyszín pedig Pittsburgh lesz –, emellett jótékonykodnak is: a kosaraslegenda LeBron James – aki az Egyesült Államok zászlóvivője lesz pénteken a párizsi olimpián – nevével  fémjelzett alapítvány rendezvényeihez csatlakozva súlyosan beteg gyermekeket látogatnak meg – írja a Magyar Nemzet. Természetesen a Liverpoolal tartott Szoboszlai Dominik is.

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Szoboszlai Dominik egy áprilisi Liverpool-meccsen Fotó: NurPhoto via AFP

 

Természetesen már számos videó felkerült a közösségi oldalakra a focistákról, az alábbin például Szoboszlaiék megérkezése látható:

@liverpoolfc First stop: Pittsburgh ✈️🇺🇸 #lfc #tour #america ♬ original sound - MAR

 

Szoboszlai: Sok tennivalónk van!

A Liverpool honlapja épp Szoboszlai Dominikot szólaltatta meg a meccsek és az előttük álló időszak kapcsán. A sportoló ugyan a korábbi sérüléseiről nem ejtett szót – emeli ki a Magyar Nemzet –, de elmondta: mindig van hova előrelépni, még az előző szezon harmadik helyéről is, és természetesen újra nekirugaszkodnak, hogy megnyerjék a Premire League-et.

Meglehetősen intenzív a munka, de sok tennivalónk van, mert a szezonban is erősnek kell lennünk!

 – jelentette ki, hozzátéve: az új edző alatt némiképp más játékot játszanak, mint Klopp-pal, támadásban és védekezésben is, de bizakodva nézhetnek előre, ő maga pedig remekül érzi magát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás