Marco Rossi mindenkit átvert, de most leleplezte saját magát

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megtörte a csendet. Marco Rossi a közösségi oldalán jelentette, kipihente magát és készen áll a folytatásra.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.07.28.
Módosítva: 2024.07.28.
Marco Rossi pihenés magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája

Marco Rossi számára az elmúlt évek nagyszerűen teltek a magyar labdarúgó-válogatott kispadján. Két éve a Nemzet Ligája A divíziójában Olaszország mögött, de Németországot és Angliát megelőzve a csoport második helyén végzett. Egy évvel később a Európa-bajnoki selejtezősorozatból csoportelsőként jutott ki a válogatott a kontinenstornára. Németországból azonban végül keserédes szájízzel távozott a csapat, miután nem sikerült a nyolcaddöntőbe bejutni.

Marco Rossi
Marco Rossi készen áll a folytatásra Fotó: Ripost/Szabolcs László

Marco Rossi pihenőre vonult

Rossi ezt követően nem rejtette a véka alá a véleményét, és elgondolkodott azon, hogy folytassa-e a munkát a válogatott élén. Az MLSZ pár nappal később megerősítette, hogy az olasz szakember marad a kispadon. Ezt követően a szövetségi kapitány pár hétre eltűnt, most azonban újra posztolt az edző. Rossi az elmúlt időszakot a pihenéssel töltötte, ám titokban már pár napja készül a következő kihívásokra.

„Egy nyár, ami túl gyorsan telt el, de most, hogy az akkumulátoraink feltöltődtek, készen állunk az folytatásra!
(Valójában néhány napja már dolgozunk, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a soron következő kihívásokra, de szerettem volna megosztani veletek ezeket a boldog pillanatokat)” – írta a közösségi oldalán Marco Rossi.

A magyar válogatott számára szeptembertől folytatódnak a tétmérkőzések, ezúttal a Nemzetek Ligájában kell helytállnia. A csoportbeosztás ezúttal sem egyszerű, Németország mellett Hollandiával és Bosznia-Hercegovinával alkot egy négyest a magyar válogatott. Rossi 2018 júniusában vette át a nemzeti együttes irányítását, azóta 66 találkozón ülhetett a kispadon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás