Nem ismer kegyelmet Szoboszlai edzője, itt az újabb távozó

Teljesen átalakul a Liverpool kerete, amíg Szoboszlai Dominik itthon pihen. Távozók, visszavonulók, miközben a szurkolók hiába várnak új igazolásokra.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
Liverpool távozó sportfogadás

Zajlik az élet a Liverpool focicsapatánál, amíg Szoboszlai Dominik a felkészülés előtt szabadságát tölti. A magyar focista a válogatottal az Európa-bajnokságon szerepelt, azóta itthon pihen, s szerelmével, Borkával Olaszországban is nyaralt. Mindeközben a Pool új edzője, a holland Arne Slot egy hete munkába állt, s egyre szűkebb a keret, amellyel dolgozhat.

Egyelőre nincs konkrét időpont arra, hogy mikor áll edzésbe Szoboszlai – Fotó: AFP

Tizenegy játékos távozott csak az elmúlt napokban, sőt Thiago Alcantaráról kiderült, hogy végleg befejezi a pályafutását. Rajta kívül Joel Matip a másik nagy név, akit elengednek. Ő Thiagóhoz hasonlóan állandóan sérült volt. Távozik továbbá az akadémiáról a felnőttcsapatba került Adam Lewis, Melkamu Frauendorf és Mateusz Musialowski is. Új klub után kell néznie még Nathan Giblinnek, Francis Gyimahnak, Luke Hewitsonnak, Niall Osborne-nak és Cody Penningtonnak is – írja a Bors.

Sőt, vasárnap bejelentették, hogy otthagyja a csapatot a spanyol cserekapus, Adrian is.

A játékosnak lejárt a szerződése, s noha ajánlottak neki hosszabbítást, ő olyan csapatot keresne, ahol védhet is. Videóban búcsúzott el a szurkolóktól és a klubtól.

Arne Slot egyelőre kis csoportos foglalkozásokat tud tartani edzés gyanánt. Többen ugyan már kiestek az Eb-ről, de Szoboszlaihoz hasonlóan még pihennek. Az elődöntős mezőnyben pedig hat liverpooli játékos érdekelt még.

Az angoloknál Trent Alexander-Arnold és Joe Gomez, a hollandoknál Virgil van Dijk, Cody Gakpo és Ryan Gravenberch, a franciáknál pedig Ibrahima Konaté a vörösöké. 

Rajtuk kívül még a Copa Américán szereplők sincsenek ott a tréningeken, Darwin Núnezre, Alexis Mac Allisterre, Allisonra és Luis Díazra is várni kell.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás