Új értelmet nyert Mbappé átigazolása – friss bejegyzést tett közzé a sztár

A 25 éves francia focista sorai a fotóival mindent elárulnak.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.04.
Kylian Mbappe Real Madrid átigazolás álom

Nem csak a királyi gárda szurkolói, de Kylian Mbappé álma is valóra vált – derül ki a francia focista Instagram-bejegyzéséből, melyet spanyolul, angolul és franciául is közzétett (mindhárom nyelven folyékonyan beszél az algériai anyuka és kameruni apuka gyermekeként 1988. december 20-án született futballsztár). A Paris Saint-Germainből a Real Madridba átigazoló 25 éves játékos esetében ugyanis a valóra vált álom nem pusztán frázis!

Paris Saint Germain v Olympique Lyonnais - Ligue 1
Kylian Mbappé álma valóra vált: a Real Madridban folytatja a pályafutását (Fotó: Getty Images)

„Egy álom vált valóra. Annyira boldog és büszke vagyok, hogy csatlakozhatok álmaim klubjához, a Real Madridhoz! Senki sem érti, mennyire izgatott vagyok most. Alig várom, hogy találkozzunk, madridisták, és köszönöm a hihetetlen támogatást! Hala Madrid!”
– írta Kylian Mbappé az Instagram-oldalán, szavai pedig a bejegyzéséhez mellékelt fotókkal új értelmet nyernek. A képeken ugyanis jól látszik a fiatal futballista, aki gyerekként büszkén pózol Ronaldo mellett, mosolyogva feszít a real madridos melegítőjében vagy éppen a királyi gárda akkori csapatának plakátjával is megörökítette magát. 

„Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk követni azokat! Sok szerencsét neked, Kylian, örökké a szívünkben leszel! Ennek a napnak el kellett jönnie, be volt tervezve a programba”
– írta kedvencének egy rajongó.

Nézd meg a képeket, magukért beszélnek!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás