Felkapta az internet a magyar focistát a Svájc elleni labdarúgó-Eb-meccs után

A focista csak a második félidő második felében lépett pályára, de felfigyeltek rá.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
Ádám Martin foci Eb 2024 internet mém

A magyar válogatott vereséggel indult labdarúgó-Eb-meccse után a fél világ felfigyelt Ádám Martinra, a magyar játékosból pedig egyből internetes mém lett – írja a Life.hu internetes portál. Jöjjenek a részletek!

Fotó: Koncz Márton

Elsőként a bő egymillió követővel büszkélkedő Footy Humour posztolt Ádám Martinról az X-en (egykor Twitter). „A magyar 9-es az utolsó focista, aki nem úgy néz ki, mint egy focista” – jegyezték meg.

Volt, aki a következőt írta a 191 centis támadó láttán: „100%, hogy van saját fejszéje, abszolút illik hozzá”.

Más még tovább ment,  és egy képet kreált a magyar játékosról, melyen vikinggé varázsolta. Egy újabb hozzászóló pedig azt írta: Martin Ádám abszolút beleillik a Trónok harca szereplői közé.

„Az én időmet a klub, a feleségemét a gyerek osztja be. Ha tehetik, lemennek a tengerpartra, s vannak a környéken játszóterek is, ott pedig immár ismerős anyukák és gyermekek. Amikor Konor először megjelent, a koreai srácok egyik része megijedt, a másik része rácsodálkozott a fiamra: Koreában állítólag nincsenek kék szemű fiúcskák. Időbe telt, mire játszópartnerekre talált” – nyilatkozta Ádám Martin 2023-ban a Nemzeti Sportnak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás