Itt nézheted nagy kivetítőn a foci-Eb-t: mutatunk 15 fővárosi helyszínt!

Aki nem a tévé előtt ülve szurkolna a magyar válogatottnak, hanem ennél nagyobb élményre vágyik, számos budapesti helyszínen megteheti ezt. Íme 15 fővárosi helyszín, ahol társaságban nézhetők az Eb meccsei!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.13.
Foci EB kivetítő óriáskivetítő

Június 14-én hivatalosan is kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság. A négyévente megrendezett Eb-t ezúttal Németországban rendezik. A mérkőzéseket Budapesten számos helyen követhetjük élőben, ezek közül mutatunk most néhányat.

foci Eb
Számos fővárosi helyszínen nézhetők élőben a foci Eb meccsei Fotó: Pexels/Rfstudio/Képünk illusztráció

A Margitszigeten is lesz hol meccset nézni

Például a Kristály Színtéren óriás LED-falon kísérhetik figyelemmel a futball szerelmesei június 14. és július 14. között a meccseket. Emellett ott a Champs Sziget is, ahol szintén külön programokkal készülnek az Eb-re.

A Városháza pop-up park is várja a fociőrülteket

A nemrég megnyitott Városháza pop-up park szintén közös meccsnézésre hívja a szurkolókat. A Városháza pop-up park egész nyáron közvetíti majd a nagyobb sporteseményeket, így igazi közösségi élmény lehet a szurkolás Budapest legújabb közparkjában.

Ingyenes meccsnézés lesz a Budapest Parkban is

Budapest legnépszerűbb szórakozóhelye is meccsnézésekre alkalmas színtérré alakul át az Eb egyes mérkőzéseinek idejére. Csak a magyar meccsekkel várja majd vendégeit a Budapest Park, ahol a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ez a Park oldalán tehető meg.

Ekkor játszanak először a magyarok

Az első mérkőzés, ahol a magyar válogatott is pályára lép, június 15-én 15 órakor lesz. Ekkor Svájccal játsszunk, majd június 19-én 18 órától Németország ellen vesszük fel a küzdelmet, ezt követően pedig június 23-án 21 órától Skóciával csapunk össze.

A Várkert Bazárban is lesz óriáskivetítő

Minden meccsnapon óriáskivetítőn nézhetőek a találkozók a Várkert Bazárban, az Öntőház udvaron, ahol ráadásul kiegészítő programokkal várják a szurkolókat, meccselemezésekkel, gyerekprogramokkal vagy épp futballtörténeti kiállítással. Ez lesz a Nemzeti Sport hivatalos szurkolói terasza.

Óriáskivetítő lesz a Szabadság téren is

A Tippmix Mol Belvárosi Foci Mozi igazi stadionélményt ígér: a szurkolók két, egyenként 45 négyzetméteres óriáskivetítőn nézhetik a meccset. Emellett pedig ételekkel és italokkal is készülnek a Szabadság téren.

Óriáskivetítőből a Római-parton sem lesz hiány

A Budapest kertvárosában található Római-part olyan különleges helyszínt kínál, ahol akár több órára is kikapcsolódhatunk. A Duna-part mentén elhelyezkedő, hatalmas fákkal szegélyezett Miamor például egy minden korosztály számára élményeket tartogató helyszín, ami az Eb idejére 3 hatalmas kivetítővel egészül ki, igazi meccshangulatot teremtve. Sőt, még attól sem kell tartanunk, ha eleredne az eső, hiszen fedett helyszíneken is végigkísérhetjük a meccseket.

A Budapest Garden is készül ez Eb-re

GardenFest2024 elnevezésű eseménysorozattal készül a Budapest Garden a foci- Eb-re. Óbuda legszínesebb szurkolói falujában két óriás LED-falon és több nagyméretű kivetítőn élvezhetik a szezon legizgalmasabb meccseit a látogatók.

Szurkolói terasz a Puskás-szobornál

A Pódium Szurkolói Teraszán őrületes Eb-láz várható: a magyar meccsek házigazdája Tóth Edu, aki hasonlóan futballőrült vendégeivel hangolja majd a közönséget. A legendás Puskás-szoborra néző, szellős teraszon minden meccsen teljes hangerővel szól majd a hajrá magyarok és a himnusz a meccsek előtt és után is.

A város legnagyobb terasza is készül az Eb-re

A KIOSK Garden – Budapest legnagyobb szabadtéri terasza – is hatalmas kivetítővel készül, emellett fatüzelésű kemencéből előkapott nápolyi pizzákkal, friss salátákkal, házi ropogtatnivalókkal is.

Az Akvárium Klubban is lehet meccset nézni

A foci-EB egy hónapjában az Erzsébet téren a korábbi évekhez hasonlóan ismét szurkolói terasz várja a szurkolókat óriáskivetítővel, hűsítő italokkal, finom ételekkel és sok-sok asztallal.

A Jégkert is sörkerté alakul nyáron

Buda szívében, a Széna téren, a Mammut 2-vel és a Millenáris Széllkapuval szemben található jégpálya májustól szeptemberig hatalmas sörkertté alakul át. A hatalmas és nem kevésbé hangulatos szabadtéri kerthelyiségben 16 óriás tévével, 36-féle magyar csapolt kézműves és kraft sörrel, pub fooddal és óriás hamburgerekkel várják a szurkolókat – olvasható a funzine.hu-n.

A Gozsdu-udvarban is lesz hol meccset nézni

A Gozsduba több gasztroegységben is várnak ránk a meccsvetítések, többek között a Spíler Shanghaiban, a Spíler Originalban vagy a Jamie Oliver’s Diner teraszán, de ott az Arborétum vagy a Spritz bár terasza is.

Pesten és Budán is várja a szurkolókat 1-1 Zsiráf

Az Eiffel téren is egy óriási LED-falon fognak futni a mérkőzések. Csütörtöktől szombatig pedig akár bulizni is ott maradhatunk, miután kiszurkoltuk magunkat. Emellett a Millenáris Széllkapu parkban is vár minket a hatalmas terasz, ahol a focimeccseket nagyméretű kivetítőkön követhetjük nyomon.

A Hello Buda is készül a meccsekre

Június 14-től folyamatosan nézhetjük a labdarúgó-Eb meccseit, amelyeket óriáskivetítőkön és tévéken követhetünk nyomon. Kiülhetünk a fedett és nyitott teraszok egyikére, de a tetőteraszon, a bárban és az egyes gasztroegységek előtt is nézhetjük a meccseket. Ráadásul a mérkőzések kapcsán változatos programok várnak majd ránk, a nagyobb meccsek előtt például DJ-k alapozzák meg a fergeteges hangulatot. 

  • A VAJ isteni pékárukkal, 
  • a Buja Disznók hatalmas rántott húsokkal, 
  • a Salve Pop-up nápolyi pizzákkal, 
  • a Tom Yum thai ízekkel, 
  • a Cafat Pulled Pork & BBQ street food fogásokkal, 

a Hello Bar pedig remek italkínálattal várja a szurkolókat – írja a welovebudapest.hu.

A Feneketlen-tónál is lesz egy LED-fal

Nemrég egy szép nagy 5×3 méteres LED-falat telepítettek az Új Budai Parkszínpadon, a Feneketlen-tó szomszédságában, ahol biztosított a jó hangulat a 900 férőhelyes teraszon.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás