„A magyarok fellendítik a város ismertségét" – máris imádják Marco Rossi csapatát a weileri edzőtáborban

Máris nagy feltűnést keltett a magyar labdarúgó-válogatott Weiler im Allgäuban. Az Európa-bajnokságra készülő csapat szerdán 75 perces nyilvános edzéssel hangol a svájciak elleni első meccsre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.12.
Módosítva: 2024.06.12.
FV Rot-Weiss Weiler foci Eb 2024 edzés Marco Rossi

Óriási várakozás előzte meg Weiler im Allgäuban a magyar válogatott hétfői érkezését. A 4000 lakosú német kisváros nem először fogad illusztris vendégeket, korábban a Hotel Tannenhof Sport&Spa szállodában Alexander Zverev olimpiai bajnok teniszező is megszállt, ezúttal pedig Marco Rossi csapatát látják vendégül.

Weiler im Algäu
 A magyar válogatott az FV Rot-Weiss Weiler pályáján készül az Eb-re

Szerdán 18 órakor különleges eseményre készülnek, közel 600 érdeklődőt várnak a magyar csapat nyilvános, 75 perces edzésére. Szoboszlai Dominikék sétatávra, nagyjából 500 méterre laknak a helyi FV Rot-Weiss Weiler pályájától, ahol Marco Rossi rendszeresen edzést vezényel a csapatnak. Aligha busszal, minden bizonnyal gyalog teszik meg a magyar játékosok ezt a rövid távot.

Sebastian Koch, Weiler-Simmerberg önkormányzatának turisztikai menedzsere elárulta, óriási az érdeklődés a magyar válogatott szerdai, nyilvános edzése iránt, máris imádják Marco Rossi csapatát, a jegyek többségét iskolák, helyi klubok és önkéntesek között osztották szét.

„A térség és az egész Weiler-Simmerberg abban bízik, hogy a magyarok látogatása fellendíti a város ismertségét. Biztosan profitálni fogunk az Európa-bajnokság és a magyar csapat által generált figyelemből. Az is előnyünkre válik, hogy a magyar válogatott egyik csoportellenfele Németország lesz az Eb-n, és a német média is eljön Weilerbe a mérkőzés előtt. Reméljük, hogy egy-két magyarországi vendéget is üdvözölhetünk Weiler-Simmerbergben” – mondta Koch.

A magyar válogatott szombaton 15 órakor Svájc ellen, Kölnben kezdi az Európa-bajnokságot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás