Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került





Szoboszlai Dominik olyan poszton került az álomtizenegybe, amelyhez nem fűlik a foga.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.05.04.
Szoboszlai Dominik Premier League sportfogadás liverpool Marco Rossi

Olyan világklasszisokkal került egy csapatba Szoboszlai Dominik, mint például Phil Foden és régi, jó barátja, Erling Haaland (mindketten a Manchester City ászai), mégsem lehet túl boldog a Liverpool magyar labdarúgója, ha tudomást szerez a dologról. Az "elkövető" a korábbi Manchester United-kapus Ben Foster, aki az angol Premier League YouTube-csatornáján megjelent videóban beválogatta játékosunkat a legjobb feltörekvő csillagok álomtizenegyébe – de számára idegen szerepkörbe.

Haaland (balra) természetesen középcsatárként, Szoboszlai viszony védekező középpályásként szerepelne Ben Fosternél
Haaland (balra) természetesen középcsatárként, Szoboszlai viszony védekező középpályásként szerepelne Ben Fosternél          Fotó: Shaun Botterill /  Getty Images

Foster szerint az utóbbi hetekben egyre élesebben kritizált Szoboszlai megállná a helyét védekező középpályásként. A PL szakértője meg is jegyezte, hogy jól tudja, ezzel sokan fognak vitatkozni.

– Tudom, hogy nem egy klasszikus védekező középpályás, de amolyan "box-to-box" (a két tizenhatos közötti területet bejátszó – a szerző) középpályás. Előremegy, visszazár, keményen dolgozik – méltatta Szoboszlait.

Szoboszlairól egyébként korábban Marco Rossi szövetségi kapitány is elmondta: szerinte Szoboszlai a jelenlegi 8-as poszt helyett "a jövőben fantasztikus hatos lehet" – utalt Rossi a védekező középpályás posztra. A válogatott olasz-magyar szakvezetője annak apropóján beszélt erről, hogy a Liverpoolban egy kiállítás után kényszerből hátrébb rendelték a magyar támadó középpályást, és remekül megoldotta a feladatát. Más kérdés, hogy nem akart hátul is ragadni:

– Remélem, Rossi nem hallgatja, mert még ő is hatost akar belőlem csinálni – viccelődött ezzel Szoboszlai az M4 adásában.

A Liverpool egyelőre szerencsére nem Ben Foster, hanem Jürgen Klopp irányításával... – egyébként legközelebb vasárnap (17.30, tv: Spíler1) a Tottenhamet fogadja a Premier League 36. fordulójában.

Az élcsoport: 1. Arsenal 80, 2. Manchester City 79 (34 meccs), 3. Liverpool 75, 4. Aston Villa 67, 5. Tottenham 60 (34).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás