Csaltak Gulácsiék ellen? Reagált a Real Madrid edzője





Gólja ellenére elégedetlen a magyar játékos.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.03.07.
Módosítva: 2024.03.07.
Orbán Willi sárga lap Vinícius Junior piros

Szoros meccsen óriásit játszott, de kiesett az RB Leipzig focicsapata a Real Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntő visszavágója 1-1 lett a spanyol fővárosban, és a Real 2-1-s összesítéssel jutott tovább. A Lipcse találatát a magyar válogatott Orbán Willi szerezte, azonban a védő nem csak emiatt lett főszereplője a meccsnek. A Real csatára, Vinícius Junior durva szabálytalansága Orbánnal szemben csak sárga lapot ért piros helyett, a csatár nem sokkal később pedig gólt is szerzett.

776081396
Vinícius csak sárga lapot kapott az olasz Massa bírótól Fotó: AFP

A németek érthetően reklamáltak a kiállítás elmaradása miatt. A témával kapcsolatban megszólalt a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti is.

Nem ez volt a legjobb esténk, de az egyetlen fontos dolog az, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben. Vinícius meglökte a védőt, de nem gondolom, hogy ezért piros lapot kellett volna kapnia

– idézi a Magyar Nemzet az olasz szakembert.

A lefújás után érthetően Orbán Willi sem volt elégedett. A védő mellett a meccset végigjátszotta Gulácsi Péter kapus is.

A Lipcse tavalyhoz hasonlóan idén is a nyolcaddöntőben esett ki, de a két búcsú között óriási a különbség. Idén az utolsó pillanatig élt a német klub esélye, tavaly a Manchester City 7-0-val küldte haza a csapatot. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás