„Szereted magad, mi?” – Szoboszlainak beszólt a csapatkapitány

Kiderült, hogyan kerül karton-Szoboszlai a magyar sztár lakásába. A Liverpool futballistáját a csapatkapitány, Virgil van Dijk ingerelte és csitította is.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.02.16.
Módosítva: 2024.02.16.
Szoboszlai Dominik virgil Van Dijk Alisson Becker liverpool

Az FC Liverpool egyik szponzorának új csúcskamerás mobiltelefonját reklámozza jópofa videón Szoboszlai Dominik két csapattársával, Alisson Becker kapussal és a csapatkapitány Virgil van Dijkkal. Az utcáról egy fotózásra becsábított járókelőket különböző vicces helyzetekben lepték meg a függöny mögül előbukkanó futballsztárok. Mégsem csak a szerencsés kiválasztottak szórakoztak jól, Szoboszlaiék is nagyokat bolondoztak.

Van Dijk (balra) állandóan a kedélyeket és Szoboszlai frizuráját borzolta
Van Dijk (balra) állandóan a kedélyeket és Szoboszlai frizuráját borzolta         Fotó: YouTube/@LiverpoolFC

– Dominik, ülj a s**gedre – szólt be várakozás közben Szoboszlainak a holland védő: a Liverpool focistái ilyen és ehhez hasonló zrikákkal szórakoztatták egymást a jókedvű forgatáson, amelyen Alisson egy dalt is gitározott a magyar csapattársról.

A videó a klub YouTube-csatornáján tekinthető meg:

Sőt, a hangulatot fokozandó, a Liverpool játékosai egy titkos feladatot is kaptak a készítőktől. A magyar középpályásnak például minden kép kattintása előtt azzal kellett idegesítenie a társait, hogy valamilyen mondvacsinált ürüggyel az utolsó pillanatban átáll az egyik oldalról a másikra. Van Dijk pedig azt az instrukciót kapta, hogy amikor csak éri, borzolja össze Szoboszlai mindig nagy műgonddal belőtt frizuráját.

Válogatottunk jelenleg sérült vezére mosolyogva tűrte, hogy a védőóriás rendre összekócolja, de újra és újra megigazgatta a séróját. A holland klasszis nem is állta meg, hogy ne szóljon be a hiúsága láttán:

– Szereted magad, mi? – ugratta Szoboszlait nevetve Van Dijk, amikor a magyar középpályás elkérte a saját képmására készült, életnagyságú kartonfigurát.

Így derült ki a rejtély, amit a Liverpool hívei napok óta találgattak: vajon hogy kerül karton-Szoboszlai magyar kedvencük nappalijába? Ezek szerint a reklámvideó korábbi forgatása után megkapta és hazavitte a kelléket.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás