Nagy a baj, Dárdaiékat már a kieséstől féltik





Idén még nem nyert meccset a Hertha, már nem is a feljutásról kell beszélni Berlinben.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.02.06.
Módosítva: 2024.02.06.
Dárdai Pál Hertha Berlin Kay Bernstein vezetőedző

Tragédiával kezdődött, borzalmas szerepléssel folytatódik a 2024-es esztendő a Hertha Berlin focicsapatának számára. Az év végén még az azonnali visszajutást sem tartotta elképzelhetetlennek a csapat, amelynek lassan a kiesés miatt kell aggódnia a másodosztályban. A klub tulajdonosa, Kay Bernstein éppen a szezonkezdet előtt hunyt el tragikus hirtelenséggel, azóta pedig gyászosan szerepel Dárdai Pál vezetőedző együttese. A gárda a bajnokságban egy döntetlen mellett kétszer kapott ki, és a kupából is hazai vereséggel búcsúzott el a negyeddöntőben. Idén még nem nyert meccset a csapat, mely már csak hat pontra van az osztályozós helytől.

Dárdai Pál betegen sem hagyja ki a Német Kupa negyeddöntőjét
A nehézségek ellenére Dárdai nem tart attól, hogy búcsúzniuk kell a Bundesliga 2-ből Fotó: Getty Images

Dárdai Pál elismeri, nem a legfényesebb napjaikat élik.

Belátom, csúnya vereségeket szenvedünk el. Ősszel volt egy tízmeccses veretlenségi sorozatunk, talán az nem tett jót a fejekben. Elképzelhető, hogy ott valami megtört a játékosokban

– idézi a szakembert a B.Z. Berlin

A korábbi magyar kapitány attól azonban nem tart, hogy a Bundesliga 2-ből is búcsúzniuk kell.

„Előre tudtuk, hogy ez egy átmeneti év lesz. Rengeteg fiatal játékosunk van, nekik most kell tapasztalatot gyűjteniük. Egyénileg mindannyian jók, ha már csapatban is együtt tudunk működni, akkor lesz kimagasló a teljesítményünk. Az idő mindenképpen nekünk dolgozik”

– véli Dárdai. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás