Dárdai eljátszotta az utolsó esélyét; honfitársunk ellen ezrével tüntettek a német ultrák





Dárdai Pál sörözött, Knézy Jenő munkahelyet váltott az egészségéért, Szalai Attila átigazolása pedig régi sérelmeket hozott felszínre Hoffenheimben. Ezek voltak a Metropol legolvasottabb sporthírei a héten.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.02.25.
Dárdai Pál Knézy Jenő Szalai Attila

Dárdai Pál berlini sörözése és a Szalai Attila Bundesligán belüli átigazolását követő ultraakció a német futballra irányította olvasóink figyelmét a február 19. és 25. közötti héten. 

Dárdai Pál nehezen bírta a Hertha-meccs izgalmait, le kellett utána döntenie egy sört
Dárdai Pálnak le kellett döntenie egy sört a meccs izgalmai után – Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Alábbi „heti top”-összeállításunkból kitűnik: a fentieken túl itthonról a sportriporter Knézy Jenő őszinte vallomására volt még kíváncsi a sportkedvelő Metropol-olvasók többsége.

Dárdai a szíve miatt ivott egy sört

A vártnál nehezebben győzött (3-2) a Hertha labdarúgócsapata a Magdeburg ellen a német Bundesliga-másodosztályban. Dárdai Pál vezetőedző a siker ellenére meggyötörten, gondterhelten értékelt.

Dárdai másnap elárulta: újévtől a március 16-i születésnapjáig hagyományosan koplal és alkoholt sem fogyaszt, és csak két kivételt enged meg magának azokra az esetekre, amikor igazán nagy szüksége van picit mégis kirúgni a hámból. Középső fia, Dárdai Márton születésnapján már megivott két pohár bort – most pedig kijátszotta a második ilyen jokerét is egy sör legurításával. A felesége, Mónika adott neki piát, mert látta a férjén, hogy a meccs izgalmai után szüksége van rá.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el!

*

Magyar miatt tört ki balhé Hoffenheimben

Több mint tíz éve fortyognak egy menedzseriroda ügyei miatt a Hoffenheim ultrái, de Szalai Attila kölcsönadásának a mikéntje volt az utolsó csepp a pohárban.

A drukkereknek régóta a bögyükben van a klubjuknak néha jó, de gyakran gyengének bizonyuló futballistákat hozó menedzser, Roger Wittmann. Miután az ősszel mellőzött magyar rekordigazolás előbb kerettag volt a közvetlen rivális Freiburg ellen, majd már másnap aláírt oda, végképp kibuktak: legközelebb szórólapokon és látványos élőképpel tüntetett Szalai ügynöke ellen.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el!

*

Knézy nem akar édesapja sorsára jutni

Ifjabb Knézy Jenő távozott a Győr+Média vezérigazgatói tisztéből, és azóta újfent az MTVA-nál dolgozik. Lapunknak elárulta, hogy a szervezete jelzett neki: túl sok feladatot vállalt az utóbbi években.

– Mivel a vérnyomásommal is akadtak gondok, a távozás mellett döntöttem. Figyelmeztető jelnek tekintettem azt is, hogy a környezetemben tragikusan fiatalon mentek el ismerősök, barátok – mondta többek között a sportriporter. El akarta kerülni, hogy a stressz eluralkodjon rajta, és nem szívesen osztozna édesapja, a tévéslegenda sorsában, hiszen emlékezetes: idősebb Knézy Jenő mindössze 59 évet élt.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el!





 





Ezeket olvastad már?
Messi nélkül minden jobb, Párizsban különös dologra készülnek

Messi nélkül minden jobb, Párizsban különös dologra készülnek

9000 forintos víz: elképesztő árakkal sokkol a Forma–1-es futam

9000 forintos víz: elképesztő árakkal sokkol a Forma–1-es futam

Sokak kedvence volt, te is licitálhatsz a Magyar Televízió ikonikus tárgyára

Sokak kedvence volt, te is licitálhatsz a Magyar Televízió ikonikus tárgyára

„Nem ez volt a terv” – Dárdait alaposan átejtették Berlinben

„Nem ez volt a terv” – Dárdait alaposan átejtették Berlinben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás