Kíméletlenül beszóltak Szoboszlainak, kitört a háború a szurkolók között





A Liverpool labarúgója eléggé megosztó teljesítményt nyújtott 2024 első napján.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.01.03.
Módosítva: 2024.01.03.
Szoboszlai Dominik Newcastle Liverpool panasz

Sérülés miatt lecserélték, de nem lehetett panasz Szoboszlai Dominik játékára 2024 első napján. A Liverpool hazai pályán verte 4-2-re a Newcastle együttesét, a gárda magyar játékosa a 20. fordulóban 19. alkalommal volt a kezdőcsapat tagja a bajnokságban. 64 percet töltött a pályán, fontos, remek átadásai volt, az egyik után még büntetőt is kapott a Pool. Emellett védekező munkáját – ahogy mindig – ezúttal is jól ellátta.

Fotó: AFP

Egy Liverpool-drukker a TikTokon a játékos teljesítményét próbálta értékelni. A „Szoboszlainak javulnia kell” címre keresztelt videója azonban inkább csak indulatokat korbácsolt, mivel a hozzászólók szerint sok volt benne a pontatlanság és a csúsztatás.

 

Gyenge. Rossz döntéseket hoz. Nem passzol, amikor passzolnia kellene. Passz helyett kapura lő, és passzol, amikor tényleg lőnie kellene. Ne hasonlítsuk őt, Maddisonhoz, Ödegaardhoz, vagy De Bruynéhez, nem az a szint

– sorolta a drukker a riválisok középpályásait.

A bejegyzés igazi kommentcunamit szült, rengetegen védték meg a Liverpool 8-asát.

„Miért nem arról beszélsz, mit tesz hozzá a védekezéshez. Ma is remekül játszott”

– írta egy hozzászóló.

Fiatal, 23 éves gyerekről beszélünk. Adjunk neki legalább két szezont

– javasolta egy másik

Szoboszlainak a meccsen a combhajlítóizma sérült meg, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia. A csapat legközelebb vasárnap az FA-kupában játszik az Arsenallal.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás