Szoboszlai Dominik ismét remekelt, javított a Liverpool





Javított az angol labdarúgó Premier Leauge-ben az FC Liverpool, amely simán verte a Brentfordot. Szoboszlai Dominik ismét jó teljesítményt nyújtott.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
Liverpool Szoboszlai Dominik Brentford

A Liverpoolnak vasárnap délután a Brentford ellen nyílt lehetősége javítani azt követően, hogy a Premier League előző fordulójában idegenben döntetlent játszott a Lutonnal, csütörtök este pedig 3-2-es vereséget szenvedett Toulouse-ban, az Európa-ligában. Szoboszlai Dominik ezúttal is kezdőként lépett pályára a Liverpoolban, amelynek sikerült a javítás, 3-0-ra győzött.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik 93 percet töltött a pályán a Liverpoolban Fotó: AFP

A magyar válogatott csapatkapitánya jól játszott védekezésben és támadásban is. Társai rendre keresték őt a labdával, és szokás szerint Szoboszlai is jól osztogatott, gólt nem szerzett, és gólpasszt sem adott, szinte végig pályán volt, a 93. percben lecserélték.

A Liverpool ezzel a győzelmével feljött a második helyre az angol élvonal tabelláján, amit továbbra is a Manchester City vezeti. Szoboszlai legközelebb november 16-án a magyar válogatottban lép pályára a bolgár csapat vendégeként. Ha Marco Rossi együttese egy pontot szerez, akkor kvalifikálja magát a jövő évi Európa-bajnokságra. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás