Orbán Willi kipakolt; Szoboszlai bement az öltözőbe, és... megalázták a Liverpool sztárját

Orbán Willi keserűen kifakadt, Szoboszlai Dominik öltözőbe lépéséről sztorizott a legenda, csúnyán beszóltak a Liverpool magyar sztárjának. Ezek voltak a Metropol legnépszerűbb sporthírei a héten.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.11.12.
Szoboszlai Dominik Jakabos Zsuzsanna Orbán Willi

Orbán Willi és Szoboszlai Dominik révén két válogatott focistánkkal kapcsolatos hírek keltették föl leginkább olvasóink érdeklődését a mögöttünk hagyott héten (november 6. és 12. között). 

Orbán Willi (elöl) és Szoboszlai Dominik: tavaly még Lipcsében is, idén már csak a válogatottban játszanak együtt
Orbán Willi (elöl) és Szoboszlai Dominik: tavaly még Lipcsében is, idén már csak a válogatottban játszanak együtt Fotó: AFP

 

Kifakadt a sérült Orbán Willi 

Agyonhajtott, folyamatosan járatott mosógéphez hasonlította a profi futballisták helyzetét Orbán Willi. Az RB Leipzig csapatkapitányát még a német Bundesligában is csodabogárként kezelik elnyűhetetlen fizikuma miatt, de a válogatottnál összeszedett sérülése miatt hetekre kidőlve változtatott a korábbi véleményén.

„A Gép” eddig azt hangoztatta, hogy idősödve csak egyre jobban bírja a strapát – most viszont a mókuskerékből kikerülve, kívülről tekintve a helyzetre kifejtette a nemtetszését. Orbán egyszeriben ostorozni kezdte a túlzott sorozatterhelést.

*

Szoboszlairól sztorizott az aranylabdás legenda

Nem győzi dicsérni Szoboszlai Dominikot a hajdani Liverpool-sztár, Michael Owen. 2001 aranylabdás futballistája nem először áradozott a 23 éves magyar középpályásról, akivel kapcsolatban a minap elmesélte, mit hallott róla Jürgen Klopp vezetőedzőtől.

A német szakvezető is szinte hitetlenkedve beszélt arról, hogy Szoboszlai milyen magabiztosan lépett be a liverpooli öltözőbe újoncként.

*

Megalázták Szoboszlait a rivális szurkolói

Nem csak az a fokmérője Szoboszlai liverpooli remeklésének, hogy mennyire dicsérik a csapattársai, az edzője, a szurkolóik vagy éppen a klublegendák: az ellenfél drukkereinek reakciója is megmutatja, mennyire tartanak már tőle Angliában.

A Luton Town otthonában (1-1) megszakadt a magyar középpályás nagy sorozata, először cserélte le őt Klopp, mire a hazai szurkolók gúnyosan beszóltak neki.

*

A TikTokon a Jakabos Zsuzsannával foglalkozó videónk tarolt, aki egy tekintetben Hosszú Katinkát is lepipálva írt történelmet a rövidpályás országos bajnokságon.

34 éves úszónőnk immár 20 éve gyűjti a magyar bajnoki címeit.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás