Szoboszlai után újabb magyar világsztárt ünnepelnek Angliában





Szoboszlai Dominik után Kerkez Milos is egyre nagyobb karriert fut be Angliában a Bournemouthnál. A 20 éves balhátvédről dr. Soós Imre, az ETO FC Győr korábbi ügyvezetője árulta el, hogy már sztárként kezelik az országban.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.09.
Kerkez Milos Bournemouth Liverpool Dr Soós Imre sztár

Szoboszlai Dominik liverpooli pályafutása eddig álomszerűen alakul, Jürgen Klopp vezetőedző alapemberként számol vele, teljesítménye remek, a szurkolók imádják. A 23 éves középpályás szárnyalása kissé beárnyékolja a Bournemouthban játszó másik magyart, Kerkez Milost a Premier League-ben, pedig a fiatal bálhátvéd szintén befutott a szigetországban.

Balra: Mányi József, Sebastijan Kerkez, Kerkez Milos és dr. Soós Imre (Fotó: Kisalföld)

A napokban a 20. születésnapját ünneplő futballistáról, egykori klubjának, az ETO FC Győrnek a korábbi ügyvezetője, dr. Soós Imre mesélt a Kisalföldnek, amit az Origo szemlézett.

„Kerkez Milossal nem szakadt meg a kapcsolatunk, amikor a játékos távozott az ETO-ból. Azóta is figyelemmel követtük Milos pályafutását és Sebastijannal, az édesapjával is szoktunk időnkét beszélgetni. Ők mindig hálás szívvel gondolnak a Győrben kapott lehetőségre, amely az első jelentős lépcsőfok volt Milos pályafutásában. Örülök annak, hogy ilyen fiatalon nagyszerű karriert futott be” – mesélte dr. Soós Imre.

Kerkez eddig az összes tétmérkőzésen pályára lépett a piros-fekete mezes együttesben, a 14 találkozóból pedig 12-szer a kezdőcsapatba jelölte Andoni Iraola vezetőedző. Augusztusban rögtön a hónap játékosának választották meg a klubon belül, Soós viszont személyesen is átélhette, hogy a 20 éves futballistát már igazi sztárként kezelik Angliában.

„Erre az időszakra esett a Liverpool elleni Ligakupa-meccs. Érdekesség, hogy ugyanabban a szállodában laktunk, ahol a találkozó előtt a Liverpool is megpihent. A klub saját biztonsági szolgálata gondoskodott a nyugalmukról.”

A játékosok meg sem állhattak a hallban, csak Jürgen Klopp osztogatott autogramot a szurkolóknak, illetve Kerkez Milos, akit ugyanúgy felismertek az ellenfél szurkolói, mint a Liverpool játékosait.

A jelenleg kieső helyen álló Bournemouthra újabb kemény összecsapást vár, november 11-én, szombaton a Newcastle Unitedet fogadja az angol élvonalban, ezt követően Kerkezre sorsdöntő válogatott-találkozók várnak Bulgária (november 16.) és Montenegró (november 19.) ellen.





 





Ezeket olvastad már?
Utcán vetkőzött a gigamellű bombázó – Fotók

Utcán vetkőzött a gigamellű bombázó – Fotók

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

Kulisszatitkok, a magyar hokiválogatott bolzanói vb-öltözőjében jártunk - Videó

Kulisszatitkok, a magyar hokiválogatott bolzanói vb-öltözőjében jártunk - Videó

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás