Szoboszlai is veszélyben, Kerkezék senkit sem kíméltek - videó





Már javában készül a magyar labdarúgó-válogatott a Szerbia elleni kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre. A hangulat továbbra is remek, Szoboszlai Dominikék egy nem mindennapi gyakorlattal melegítettek be.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.10.11.
Szoboszlai Dominik Sallai Roland Kerkez Milos Telki magyar labdarúgó-válogatott

Sorra érkeznek a magyar labdarúgó-válogatott futballistái a Telkiben található edzőközpontba, hogy megkezdjék a felkészülést a Szerbia elleni kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre (szombat 20:45, tv: M4 Sport).

Az elmúlt években már hozzászoktunk ahhoz, hogy a csapatban remek a hangulat, az edzéseken történő bemelegítéseknél pedig igyekszik az edzői stáb valami formabontót kitalálni. Nemrég amőbával pörgették fel magukat a játékosok, most viszont emelve lett a tét, és egy meglehetősen "fájdalmas" kihívást kellett teljesíteni. A futballistáknak egy nagyjából 10-15 méteres szakaszt kellett átszaladniuk, közben azonban két oldalról különböző tárgyakkal igyekezték eltalálni őket. A "hóhérok" szerepében többek között Kerkez Milos és Sallai Roland tetszelgett, Szoboszlai Dominik és a többiek elkerülték a nagy találatot, Csoboth Kevin viszont már kevésbé volt ennyire szerencsés. A videót az M4 Sport tette közzé.

A magyar válogatott amennyiben legyőzi szombat este Szerbiát, abban az esetben háromféle különböző módon is bebiztosíthatja az Eb-n való részvételét a Litvánia elleni október 17-i összecsapáson.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás