„Nem halt meg senki” – Szoboszlai nem kertelt a litvániai döntetlen után





A magyar labdarúgó-válogatottnak egyetlen pontra van szüksége a kijutáshoz az Eb-re a hátralévő két találkozóján.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.10.18.
Módosítva: 2023.10.18.
Szoboszlai Dominik Litvánia magyar válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott Litvánia vendégeként a kaunasi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így bár csoportja élén maradt, nem biztosította be részvételét a kontinensviadalra. Szoboszlai Dominik a meccs után elmondta, a szünet után mindenkinek jobban ment.

Szoboszlai
Fotó: Csudai Sándor / Origo

„Az első 45 perc nagyon nem sikerült, rég játszottunk ilyen rosszul, nem úgy csináltuk, ahogy kellett volna. A szünet után megmutattuk az igazi énünket, reméljük, Bulgáriában sikerül elérni a célunkat. A szünet után jobban ment mindenkinek, nekem is. Tanulunk ebből az első félidőből, nem halt meg senki, nem kell szomorkodni. Sok meccsen odatesszük magunkat, sok meccs van a lábunkban, nem keresek kifogásokat, de ma nem volt elég, viszont a pozitívumot kell levonni ebből a meccsből, az pedig a második félidő.” – fogalmazott a Liverpool játékosa.

„Nem leptek meg minket a litvánok, mi okoztunk problémákat maguknak azzal, hogy sok párharcot vesztettünk. Nem voltunk agresszívak, nem volt méltó hozzánk az első félidő, de utána más fajta játékfelfogással játszottunk. Ez arra elég volt, hogy kiegyenlítettünk. Pozitívum, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. Azon leszünk, hogy Bulgáriában belépjünk azon a bizonyos kapun.” – mondta Szalai Attila, a válogatott hátvédje.

A magyarok előnye egy pontra csökkent az eggyel több meccset játszó szerbekkel szemben, de hatra nőtt a harmadik Montenegró előtt, így egyetlen pontra van szüksége a kijutáshoz a hátralévő két találkozón. A nemzeti együttes legközelebb november 16-án a nyeretlenül sereghajtó Bulgária vendége lesz.





 





Ezeket olvastad már?
Utcán vetkőzött a gigamellű bombázó – Fotók

Utcán vetkőzött a gigamellű bombázó – Fotók

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

Kulisszatitkok, a magyar hokiválogatott bolzanói vb-öltözőjében jártunk - Videó

Kulisszatitkok, a magyar hokiválogatott bolzanói vb-öltözőjében jártunk - Videó

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás