RETRO RÁDIÓ

„Nem halt meg senki” – Szoboszlai nem kertelt a litvániai döntetlen után

A magyar labdarúgó-válogatottnak egyetlen pontra van szüksége a kijutáshoz az Eb-re a hátralévő két találkozóján.Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.10.18.
Módosítva: 2023.10.18.
Szoboszlai Dominik Litvánia magyar válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott Litvánia vendégeként a kaunasi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így bár csoportja élén maradt, nem biztosította be részvételét a kontinensviadalra. Szoboszlai Dominik a meccs után elmondta, a szünet után mindenkinek jobban ment.

Szoboszlai
Fotó: Csudai Sándor / Origo

„Az első 45 perc nagyon nem sikerült, rég játszottunk ilyen rosszul, nem úgy csináltuk, ahogy kellett volna. A szünet után megmutattuk az igazi énünket, reméljük, Bulgáriában sikerül elérni a célunkat. A szünet után jobban ment mindenkinek, nekem is. Tanulunk ebből az első félidőből, nem halt meg senki, nem kell szomorkodni. Sok meccsen odatesszük magunkat, sok meccs van a lábunkban, nem keresek kifogásokat, de ma nem volt elég, viszont a pozitívumot kell levonni ebből a meccsből, az pedig a második félidő.” – fogalmazott a Liverpool játékosa.

„Nem leptek meg minket a litvánok, mi okoztunk problémákat maguknak azzal, hogy sok párharcot vesztettünk. Nem voltunk agresszívak, nem volt méltó hozzánk az első félidő, de utána más fajta játékfelfogással játszottunk. Ez arra elég volt, hogy kiegyenlítettünk. Pozitívum, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. Azon leszünk, hogy Bulgáriában belépjünk azon a bizonyos kapun.” – mondta Szalai Attila, a válogatott hátvédje.

A magyarok előnye egy pontra csökkent az eggyel több meccset játszó szerbekkel szemben, de hatra nőtt a harmadik Montenegró előtt, így egyetlen pontra van szüksége a kijutáshoz a hátralévő két találkozón. A nemzeti együttes legközelebb november 16-án a nyeretlenül sereghajtó Bulgária vendége lesz.

 

Ezeket olvastad már?
Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a legendás hátvéd

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a legendás hátvéd

Reagált az óriási botrányra az Újpest edzője

Reagált az óriási botrányra az Újpest edzője

Gulácsi és Orbán el van átkozva a Bayern München ellen

Gulácsi és Orbán el van átkozva a Bayern München ellen

Súlyos balesetet szenvedett Sir Alex Ferguson

Súlyos balesetet szenvedett Sir Alex Ferguson

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás