Szoboszlai fotója megosztotta az egész internetet





A litvánok elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt egy kis pihenés is belefért a magyar labdarúgó-válogatott futballistáinak. Szoboszlai Dominikot Fiola Attila lökte bele a medencébe, az internet népe azonban egy apró részleten fennakadt: miért visel zoknit a csapatkapitány?



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.10.17.
Szoboszlai Dominik Litvánia Fiola Attila zokni magyar labdarúgó-válogatott

A szerbek elleni 2-1-es győzelem után a magyar labdarúgó-válogatott Telkiben folytatta a felkészülést a soron követő, Litvánia elleni, keddi (20.45, M4 Sport) Európa-bajnoki selejtezőre. A kemény munka mellett azonban egy kis kikapcsolódás is belefért a játékosoknak, akik az edzőközpont medencéjében regenerálódtak.

A képek tanulsága szerint Szoboszlai Dominiknak nem volt választása, Fiola Attila ugyanis nemes egyszerűséggel magával rántotta a csapatkapitányt. A fotókon azonban a kommentelőknek feltűnt, hogy a 22 éves futballista zokniban fürdőzik, ez többeknek döbbenetet okozott.

Zokniban úszni…:( ”, „Zokniban úszni ördögi tett”, „Mindent értek, kivéve a zoknit”, „RIP Zokni

–  záporoztak a megjegyzések Szoboszlai furcsa megoldására. A poszt alatt szép számban megjelentek a Liverpool-szimpatizánsok, akik csak azért imádkoztak, hogy a középpályás meg ne sérüljön a szaltózós trükkje közben.

A válogatott hétfőn érkezett meg Litvániába, amennyiben ma este (20:45, TV: M4 Sport) sikerül Kaunasban is begyűjteni a három pontot, abban az esetben Marco Rossiék biztosan Eb-résztvevők.

„A legutóbbi kijutáskor, 2020-ban nem lehettem ott a csapattal a pályán, mert beteg voltam, elkaptam a koronavírust. Így ez lehetne az első kijutásunk, amit a pálya szélén élnék meg, emiatt is különleges lenne számomra. Még nem tudom megmondani, milyen érzések lesznek bennem, ha elérkezik ez a pillanat, de minél idősebb vagyok, annál emocionálisabb. Ha sikerül, biztosan életem legnagyobb élményei közé sorolom” – nyilatkozta a meccs előtti sajtótájékoztatón Marco Rossi.

Szoboszlai egyébként főszerepet vállalt a legutóbbi Eb-re való kijutásban. Az Izland elleni pótselejtezőn ő szerezte távolról a mindent eldöntő gólt. Legnagyobb sajnálatunkra azonban sérülés miatt lemaradt a 2021-es tornáról, ahol a magyarok két meccset is a Puskás Arénában játszottak. 

A magyar válogatott 13 pontjával egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is vezet három ponttal Szerbia előtt a G csoportban.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás