Ez nagyot szólhat: Szoboszlai 100 millió eurós hírt kapott





Szoboszlai Dominik telitalálatnak bizonyult, úgyhogy megint a Bundesligában keresgélt Jürgen Klopp. Sőt, már meg is találta Mohamed Szalah reménybeli utódát.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.10.17.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp leroy sané Bayern München liverpool

Angol és német lapértesülések szerint megtalálta Mohamed Szalah első számú utódjelöltjét a Liverpool: Jürgen Klopp klubrekordot jelentő összeget adna a Bayern München szélsője, Leroy Sané szerződtetéséért. 

Klopp nem győz ámulni Szoboszlai képességein
Klopp a jól sikerült Szoboszlai-igazolás után újra Németországból erősítené meg a Liverpoolt Fotó: Instagram/liverpoolfc

A vörösökkel már hét trófeát (köztük Bajnokok Ligáját és angol Premier League-et is) nyerő, 31 éves egyiptomi csatárt hihetetlen fizetéssel – évi 260 millió euró, azaz 100 milliárd forint – csábítja Szaúd-Arábiába az Al-Ittihad (Karim Benzema, N'Golo Kanté és az exliverpooli Fabinho új kenyéradója). A 'Pool sajtóinformációk szerint 150 millió fontos (67 milliárd forint) summát kapott volna, ha az átigazolási időszak utolsó napjaiban elengedni sztárját. Kloppék megfelelő pótlás híján ragaszkodtak a 2025 nyaráig érvényes szerződéséhez, de arra készülnek, hogy legközelebb már képtelenek lesznek megtartani az elvágyó háromszoros Premier League-gólkirályt.

A helyére kiszemelt, apai ágon szenegáli Sané számára nem lenne idegen az angol topliga: a 27 éves, 55-szörös német válogatott szélső 2016-tól 2020-ig a Manchester Cityt erősítette. Azóta pedig már több mint 100 tétmeccsen van túl a Bayern Münchenben. 

Őt is 2025-ig köti szerződés a bajorokhoz, de már nagyon sürgetné a tárgyalásokat a meghosszabbításáról. Ezt használná ki nála Szoboszlai Dominik liverpooli főnöke, aki régóta szeretné a csapatában tudni Sanét: már első felnőttcsapatától, a Schalkétól hívta őt akkori csapatába, a Borussia Dortmundba.

– Igen, beszélgettünk. Jürgen hívott, és találkoztunk is, de ez még a Manchester City előtt történt. Jó edző és nagyszerű, őszinte ember. Remek munkát végzett Dortmundban, és ugyanezt teszi Liverpoolban is – árulta el még 2018-ban Sané a Klopphoz fűződő viszonyáról.





 





Ezeket olvastad már?
Az egész ország erre várt, Fradi-meccsen tért vissza mindenki kedvenc riportere

Az egész ország erre várt, Fradi-meccsen tért vissza mindenki kedvenc riportere

„Szívvel-lélekkel játszottunk" - győzelmet ünnepelt a magyar tábor a vb-n

„Szívvel-lélekkel játszottunk" - győzelmet ünnepelt a magyar tábor a vb-n

Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás