Nagyszerű estét okozott a Fradi, hátrányból villant a szerbek ellen





A Ferencváros a szerb Cukarickit fogadta csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában. A Fradi remek estét okozott a szurkolóknak.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.09.21.
Fradi Konferencia-liga Cukaricki

Hátrányból fordított, és győzelemmel kezdte a Fradi a 2023-as nemzetközi csoportkört. A magyar csapat a 26. percben gólt kapott a szerb Cukarickitől, Nikcsevics játszotta középre a labdát, Ivanovics pedig 12 méterről, kapásból a jobb alsóba lőtt. Szerencsére a zöld-fehérek még a szünet előtt "rendezték a problémát": egy szabálytalanság után büntetőhöz jutottak, és Varga Barnabás keményen a kapu jobb oldalába bombázta a labdát (1-1). A ráadás perceiben pedig Owusu, balról, 12 méterről, a hosszú felső sarokba lőtt (2-1).

Fradi
A Fradi második gólja, Owusu labdája a felső sarokba tart Fotó: Koszticsák Szilárd

A 79. percben bebiztosította a sikert a Fradi, Lisztes lövése kipattant a kapusról, Pesic pedig egyből a léc alá küldte (3-1).

A Ferencváros nagyszerű estét okozott a szurkolóinak. A csapat hátrányban sem adta fel, fordított, a második félidőben fölényben játszott, és végül 3-1-re nyert, így három ponttal kezdte az Európai Konferencia-liga csoportkörét. Az FTC új edzője, Dejan Sztankovics győzelemmel mutatkozott be a Groupama Arénában.

A Fradi októberben folytatja

Az F csoport másik meccsén az olasz Fiorentina 2-2-re végzett a belga Genk otthonában. Ez azt jelenti, hogy egy kör után a magyar csapat vezeti a csoportot. A kvartett 2. fordulóját október 5-én rendezik, a Fradi Firenzében, a Fiorentina otthonában lép pályára, míg a Cukaricki a Genket látja vendégül.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás