Rossz hírt kapott Rossi embere Angliában, óriási harc vár rá

Bár egyre inkább úgy néz ki, hogy Bolla Bendegúz idén maradhat a Premier League-ben szereplő Wolverhampton keretében, Matt Doherty érkezése miatt könnyen lehet, hogy csupán harmadik számú választás lesz a jobbhátvéd poszton.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.28.
Bolla Bendegúz Premier League Matt Doherty Wolverhampton

Bolla Bendegúz 2021 júliusában, kétmillió euróért (760 millió forint) igazolt a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonhoz a Fehérvártól. Élesben lehetőséget viszont nem kapott, az elmúlt két évet a svájci Grasshoppersnél töltötte kölcsönben. Most úgy tűnik, maradni fog a csapattal, de nemrég posztriválist kapott maga mellé.

A narancsmezes együttes ugyanis szerződtette a rutinos Matt Dohertyt, aki az Atlético Madridtól érkezett, és 119 PL-mérkőzés már benne van a lábaiban. Így vélhetően a rutinos ír lesz a kezdőhátvéd, Nélson Semedo cseréje, Bolla pedig a harmadik opció marad a jobbhátvéd pozíciójára.
Sovány vigasz lehet, hogy Ki-Jana Hoeverrel szemben megnyert egy „párbajt” a magyar válogatott futballista, a holland szélső ugyanis szintén a napokban távozott az együttestől és kölcsönben a másodosztályú Stoke Citynél tölti a következő idényt.

Bolla alapember volt az elmúlt két évben a Grasshoppersnél, emellett Marco Rossi magyar válogatottjában is egyre nagyobb szerep jut neki, az idei négy nemzeti összecsapáson háromszor a kezdőcsapatban bizonyíthatott.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás