Heti top: Anyaságáról beszélt Hosszú Katinka, egymás ellen készül Messi és Szoboszlai





Megtörte a csendet a babát váró Hosszú Katinka; Lionel Messi a Barcelonánál, Szoboszlai Dominik pedig a spanyol rivális Atlético Madridban köthet ki. A Metropol április 24. és 29. közötti, legnépszerűbb sportcikkeiből válogattunk.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.04.29.
hosszú katinka Szoboszlai Dominik lionel messi

Először adott interjút Hosszú Katinka azóta, hogy kiderült: anyai örömök elé néz a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Hosszú Katinka
Fotó: Csöndör Kinga                    

Az M4 Sport Sport7 című műsorában Katinka többek között elmondta: teljesen új kaland vár rá a következő, érdekesnek ígérkező időszakban.

– A sportolói státuszom jelenleg is aktív, még nem tudom elképzelni, hogyan fogok a baba mellett sportolni, mennyi idő és energia jut majd rá – hagyta nyitva a kérdést Hosszú Katinka, hogy tovább sportol-e majd.

*

A 33 éves magyar úszósztárral ellentétben labdarúgó-válogatottunk ifjú csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik még a karrierje elején jár. Ebben óriási lépés lehet, ha az RB Leipzig Bundesliga-csapatából még nevesebb klubhoz igazol. Az utóbbi hetek-hónapok külföldi sajtóhírei szerint erre még úgy is megvan az esélye, hogy 2026-ig köti szerződés Lipcsébe, ahol idén szinte kihagyhatatlan húzóemberré vált, és addig a kivásárlási ára akár 80 millió euró (30 milliárd forint) is lehet.

A spanyol Atlético Madrid argentin sztáredzője, Diego Simeone (a világ legtöbbet kereső futballedzője) állítólag lipcsei csapattársával, Dani Olmóval együtt lecsapna rá.

*

Ha nyáron valóban létrejön a 22 éves magyar tehetség madridi álomszerződése, akkor a következő egy-két évben többször is nagy csatákat vívhat a Barcelona ellen – amely a jelek szerint két párizsi szezon után visszacsalja Lionel Messit. 

A hétszeres aranylabdás, immár világbajnok argentin támadó egybehangzó sajtóértesülések szerint nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a PSG-vel. Sőt, Messi a hét elején elterjedt hír alapján népes küldöttséggel – a családtagjaival, ügynökeivel és 15 bőrönddel – Barcelonába utazott, hogy ott a visszatéréséről tárgyaljon Joan Laporta Barca-elnökkel.





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás