„Komoly élményeket szereztünk a magyar embereknek” – sikert sikerre halmoz a Fradi sztárja





Vécsei Bálint nyitotta meg a gólgyártást Bulgária ellen a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén. A Ferencváros középpályása a lefújás után elárulta, élete legjobb szezonját futja.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.03.28.
labdarúgás magyar válogatott Fradi

Észtország után Bulgária ellen is a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a magyar válogatott labdarúgó, Vécsei Bálint. A 29 éves középpályás nem csak jó játékkal hálálta meg Marco Rossi bizalmát, utóbbi csapat ellen a hetedik percben az ő találatával indult el a gólgyártás. A 11-szeres válogatott játékos klubjával, a Ferencvárossal is kiváló idényt fut. A bajnokságban nyolcpontos előnnyel vezet a magyar rekordbajnok, ezenfelül az Európa-ligában nyolcaddöntőig jutottak. 

Vécsei góljával hamar megszerezte a vezetést a magyar válogatott
Vécsei Bálintot (Kerkez mellett jobbra) ünneplik a társak a bolgárok elleni gólja után – Fotó: Csudai Sándor/Origo

Ez életem szezonja. Klubszinten is eredményesek voltunk, személy szerint én is nagyon sikeres idényt futok

– nyilatkozta lapunknak Vécsei Bálint. „Szeretném ezt tovább folytatni, és júniusban is itt lenni a válogatottal. Örülök, hogy ez most így működik nálam, és szeretném ezt a formát minél tovább tartani.”

A Ferencváros színeiben a Monaco ellen győztes gólt szerzett az El-ben, most pedig már válogatott-találata is van, ráadásul tétmérkőzésen.

Nem tudok kedvencet választani a Monaco elleni és a mostani gólom között. Az Európa-liga-gól azért jelentett sokat, mert azzal meg tudtuk szerezni a második győzelmünket a csoportban, ami hatalmas löketet adott nekünk. A nemzeti csapatban pedig Magyarország színeiben gólt elérni leírhatatlan érzés.

Az Európa-ligában a Leverkusen végül megállította a Fradit a legjobb 16 között, ám Vécsei szerint így sincs okuk panaszkodni:

„Fájó pont az Európa-ligából való kiesés, nem így szerettünk volna búcsúzni. Viszont komoly élményeket szereztünk a Ferencváros szurkolóinak és a magyar embereknek, és azt gondolom, hogy egy eredményes szezont futunk” – zárta gondolatait a középpályás, aki reméli, tudja tartani remek formáját, és júniusban újabb meghívót kap majd Montenegró és Litvánia ellen.

Vécsei ezen a hétvégén már klubcsapatát segítheti, a Fradi április 2-án, vasárnap délután (16:30) fogadja a Mol Fehérvárt a Groupama Arénában.





 





Ezeket olvastad már?
Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

Csupaszon ringó mellek, levetkőzve ment ki a kertbe Fucsovics kedvenc kebelcsodája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás