SlowXmas 2023 – Lassulj le és töltődj fel az ünnepek előtt!





Szóljon ez az advent a kulturális feltöltődésről és az élményszerzésről! – hangzik a 2023-as budapesti SlowXmas programsorozat jelmondata.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
Király Gabriella lelassulás együttműködés

A Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca) és a Ráday Soho (Ráday utca) közös adventi kalendáriuma november 24. és december 24. között minden napra tartogat valamit az arra járóknak. 

2023.12.04. programok
 

„A SlowXmas gondolata három utca együttműködésében és a BUM közreműködésében fogalmazódott meg még 2017-ben, amikor is szerettünk volna olyan adventi programot nyújtani, amely a rohanásból kiszakítja az embereket és egyúttal a szeretteikkel közösen eltöltött minőségi időt ad számukra” – mondta el Király Gabriella, a BUM menedzsere. Hozzátette: úgy látják, hogy egyre többen csatlakoznak szívesen a kezdeményezéshez. A látogatottság alapján van is igény a lelassulásra, ezért is szervezik meg immár hatodik alkalommal ezt az egy hónapos eseménysorozatot több tucat résztvevővel és több száz programmal.

A Bevásárló és Tematikus utcákhoz 2023-ban csatlakozott a Margit-negyed is, akik idén számos programmal tovább színesítik az adventi kínálatot.

Program és részletek: www.bevasarloutca.hu/slowxmas





 





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

programok

Vár a Kertvárosi Majális!

Nézz meg egy jó kis bábszínházas előadást, vagy ismerd meg a májusfaállítás rejtelmeit, de ha akarsz, részt vehetsz a Magna Cum Laude koncertjén is!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás