Betelt a pohár a népszerű magyar orvosnál, rendőrségre megy

Szörnyű helyzetbe hozták dr. Mangó Gabriellát. Fontos kéréssel fordult követői felé.Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.02.05.
Módosítva: 2023.02.05.
csalás háziorvos

Durván visszaélnek a népszerű magyar orvos, a koronavírus kapcsán is rengeteg hasznos tanácsot adó dr. Mangó Gabriella nevével és fényképeivel. A gyöngyösi háziorvos, aki a Inspiráló nők 2022 díjátadón A leginspirálóbb hétköznapi hős díját vehette át, már január közepén is figyelmeztette a 72 ezres követőtáborát, hogy sem látásjavítót, sem mozgásjavítót, sem prosztatára ható csodaszert nem reklámoz.

Elképesztő, mi mindent reklámoznak dr. Mangó Gabriella nevével a csalók. A doktornő rendőrségre megy. 

„Ne dőljetek be! Ne vegyétek meg! Kérem osztani! Fb-nek is jeleztem, és kérem, ha valaki találkozik a nevemmel, dr. Mangó Gabriella, és valamilyen termékkel, amit velem hirdetnek, azt jelentsétek a Fb-nak!” – írta akkor közösségi oldalán a a magyar orvos, aki a hétvégén újabb bejegyzést tett közzé a témában. ezúttal nem csak figyelmeztet, de fontos kérést is megfogalmaz.

Kérlek benneteket, hogy másoljátok már ide azokat a linkeket, amelyekkel »én javaslok« szuper étrendkiegészítőket, a rendőrségre megyek be hétfőn újra és feljelentést teszek. Csak kellenének a linkek. Köszi

– írta Mangó doktornő, aki pár kamufotót is kitett, jelezve milyen, személyével történő visszaélésekről tud, s ezeknek senki ne dőljön be!

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás