Imádni fogod a végeredményt!
Nincs vasárnapi ebéd húsleves nélkül – és talán éppen azért, mert olyan gyakran kerül az asztalra, sokan biztosan szeretnének új verziókat is kipróbálni, és kicsit feldobni a klasszikus, nagyiféle receptet. A Mindmegette elárulta, mi az a plusz- hozzávaló, amitől igazán különleges és pikáns lesz a végeredmény!
Ha rukkolát teszünk a répa-zöldség-karalábé trió mellé, akkor nemcsak gazdagabb ízvilágú levest kapunk, de egy még színesebb, vitamin- és tápanyagdúsabb fogást is egyben. A rukkola – aminek ráadásul alacsony a kalóriatartalma – ugyanis rostban gazdag, valamint bőségesen tartalmaz A-, C- és K-vitamint is. A rukkola ezenkívül teltségérzetet biztosít, és segíti az emésztést. Ahhoz, hogy a jótékony hatásai érvényesüljenek, csak a főzés végén tegyük az ételbe, így élénkzöld színét is megőrzi. Amennyiben egy igazán pikáns, borsos-csípős ízvilágra vágysz, bátran használd a rukkolát!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre