Szenvedélyes szerelem: ezekre a csillagjegyekre fog ma rátalálni a boldogság

Egyes csillagjegyek számára csak úgy izzani fog a levegő.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.08. 08:00
vonzás rák csillagjegyek szerelem horoszkóp

2024. október 8.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden a Skorpió Vénusz és a Rák Mars csodálatos fényszöge nemcsak harmóniát, hanem nagy kreatív energiákat is jelez. Ha szingli, a mai nap nagyon jó lenne ismerkedésre, próbálja meg kihasználni, akár online is. Most nagyon jól szót ért az ellenkező neműekkel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Mars-Vénusz trigon fényszöge „megtermékenyítően” hat a jövőjére. Könnyen lehet, hogy az utóbbi időben nem látta a kiutat, és nem motiválta semmi. Ennek most vége. Kitűzhet célokat, és találhat belső motivációt. Ráadásul lesz egy szuper ötlete, ami azonnali megoldást hoz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szuper hatással lesz önre a Mars és a Vénusz kedvező fényszöge. A Mars kalandvágyat hoz, a Vénusz szerencsét jelent. Mindeközben szellemi értelemben megtermékenyítő ötlet pattanhat ki a fejéből, erre utal a Merkúr és a Szaturnusz segítő fényszöge. Annyira ideális ez az elképzelés, hogy nem érti, eddig miért nem jutott eszébe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon elemében lesz kedden. A jegyében járó Mars a legkedvezőbb fényszögbe kerül a Skorpió Vénusszal. Egy csodálatos kapcsolat van kibontakozóban... Már ha hajlandó kiadni a kezei közül az irányítást. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan találkozásokat szimbolizál a Mars és a Vénusz trigonja, amelyek szenvedélyesek. Alighanem két egészen eltérő habitusú emberrel lesz dolga: az egyik lehengerlő (Vénusz), a másik erős, de sértődékeny (Mars). Ön ettől picit elbizonytalanodik. Pedig nem kellene!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A kedd önnek a munkában hoz „termékenységet”: lesz egy olyan ötlete, amivel a kollégák elismerését is kivívja. És most a férfi (Mars) és női (Vénusz) kollégákkal is jól kijön, ami cseppet sem mindegy a közérzete szempontjából. Romantikus este van kilátásban!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mivel Vénusz az ön bolygója, közvetlenül érinti, hogy hol jár, ott hogy érzi magát. A Skorpióban járva érzelmi, hangulati hullámvasútra ülteti fel. A Marssal való fényszöge viszont jelzi, hogy nagy hatással van a párjára, az ellenkező nemre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz felkorbácsolja az erotikus vágyait, és mindenkit meg akar hódítani. Ma erre megvan minden esélye! Szóval ha szingli, semmiképp se hagyja ki az alkalmat, ismerkedjen, menjen emberek közé.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önt inspirálhatják a mai kedvező fényszögek. Mondhatni „megtermékenyítően” hatnak önre. Hirtelen rátalálhat arra a megoldásra, ami mindenkinek megfelel. A pénzügyeire viszont figyelnie kell, főleg az impulzusvásárlással kell óvatosnak lennie. Ellent kell állnia az akcióknak is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A barátságok most különleges hangsúlyt kapnak az életében. És még inkább egy barát... lehet, hogy az illető többet is akar, mint barátság, és az ön dolga lesz tisztázni és kezelni a helyzetet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Vénusz és a Mars fényszöge nagyon harmonikus napot ígér önnek. Most nem is tudja semmi és senki kizökkenteni ebből a derűs nyugalomból. Kijártak már önnek azok a jóhírek is, amiket ma kap.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Mars erőt, lendületet, a Vénusz vágyódást és szerencsét hoz önnek. Ez a két kvalitás most nemcsak összefér, hanem fényszögük segít önnek bármilyen célja elérésében. Természetesen először legyen célja (Mars), anélkül nem fog menni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás