Megsúgta az univerzum: ennek a csillagjegynek ma pluszpénz állhat a házhoz

Lássuk, mit tartogatnak mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.03. 08:00
Módosítva: 2024.10.03. 13:08
ezotéria jóslás horoszkóp pénz

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pluszpénz állhat a házhoz, amit egy régi kölcsön visszafizetése, egy váratlan bevétel hozhat, nyerhet is valamit. Az is lehetséges, hogy más, kevésbé konkrét, de legalább ilyen örömteli módon nyilvánul meg a szerencse. Egy viharfelhő eloszlik a feje fölül.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napja kettős hatás alatt áll. Egyrészt a szerettei, barátai gondoskodása kíséri, és lehet egy romantikus élménye is, másrészt pedig számítania kell egy támadásra vagy intrikára egy irritáló személy részéről, aki keresztbe akar tenni önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Már nő a Hold ma, és még a Mérlegben jár. Amit tegnap eltervezett, elkezdett, azt folytatnia kell. Illetve konkrét lépéseket kell tennie, hogy az egész ne terv maradjon, hanem megvalósulhasson. Ebben segít a Nap és a Merkúr együttállása.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma erős és magabiztos, és energiáiból bőségesen jut majd a közvetlen környezetének is. Mindez pedig nemcsak a magánéletében érezteti a hatását, hanem a munkában is. Ráadásul ma a szerencse is ott vár önre valahol, jó helyen lesz, jó időben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Különösen nyitott és nagyvonalú lehet ma, így könnyű megnyerni a szívét, ha bármilyen más segítséget várna valaki öntől. Okosan tegye ezt is! Nem csak pénzzel, hanem tanácsokkal is lehet segíteni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon a Nap és a Merkúr együttállása miatt különös fogékonyságot mutathat a szépségre és a harmóniára, így könnyű önt megnyerni egy ötlettel, amivel picit megújíthatja a környezetét, otthonát. A napi rutinjában is újíthat a tegnapi Mérleg újhold miatt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai Nap–Merkúr-együttállás nagy szellemi erőt jelez, ami akaraterővel párosul. Szuper ötletei lesznek, és most nagyon ügyesen meg is valósítja őket. Lesz egy olyan meglátása, ami pedig egy kapcsolatában segít elrendezni a dolgokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön is, mint mindenki más, feltöltődik lelkileg attól, ha pozitív visszacsatolást kap. Ma kellemes élmény érheti, amikor valaki kifejezi vagy érezteti, hogy mennyire fontos a számára, vagy elmondja, mit érez ön iránt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jó hírek érkezhetnek, amik a pénzügyeit érintik és bár számíthatott rá, mégis megerősítheti abban, hogy jó úton jár. Az is lehetséges, hogy új feladatot kap, de ez idővel több pénzt is hoz majd a konyhára. Pozitív fejlemények indulnak el ma, amikor a Hold már növő fázisban van.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha szingli, akkor ma fordítson különös gondot az öltözködésére. Csütörtökön ugyanis jó eséllyel alkalma is lesz rá, hogy kamatoztassa mindezt egy váratlan és felkavaró találkozás során. Lehet, hogy a munka során ismerkedik meg az illetővel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap érdekes embereket sodorhat az útjába a sors, akik közül egyvalaki különösen felkeltheti az érdeklődését. Legyen hát nyitott most az irányába és tudja meg, hogy ez az út, melyet mutat önnek, hová vezet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma úgy érzi, kötélen táncol a feladatai és a magánügyei között. Mivel pedig nem lehet egyszerre két helyen, valakinek muszáj lesz nemet mondania. A Nap és a Merkúr együttállása segít abban, hogy felállítsa a fontossági sorrendet, és beossza az idejét. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás