A mai kedvező fényszögek megerősítést küldenek ennek a csillagjegynek

Koncentráljon a lényegre, mert rövidesen learathatja az erőfeszítései gyümölcsét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.01. 08:00
horoszkóp csillagjegy megerősítés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai kedvező fényszögek megerősítést küldenek önnek: jó úton jár, csak így tovább. Még akkor is, ha lehet ma egy magánéleti félreértés, vita, ami kicsit a kedvét szegi. Koncentráljon a lényegre, mert rövidesen learathatja az erőfeszítései gyümölcsét.

Új időszak kezdődhet öt horoszkóp szülöttének - Te közöttük vagy? /
A mai kedvező fényszögek megerősítést küldenek Fotó: New Africa / Shutterstock

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy vitába keveredhet, de ha belekezd, érdemes alaposan felkészülnie tényekkel és számokkal, mert a másik is valószínűleg ezt teszi. Persze megteheti azt is, hogy mindezt kikerüli. Végül is önnek egyáltalán nincs szüksége arra, hogy bizonygassa az igazát.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold és az Uránusz trigon-fényszöge hozhat valami meglepőt, ami viszont nagyon is jól fogja érinteni. Ha van valami, ami miatt izgul, vagy aggodalmaskodik, akkor most bízhat a pozitív végkifejletben - első sorban magánéleti vonalon.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Október első napján kedvező fényszögek hatnak önre. Lehetséges egy találkozás, ami nagy hatással lesz önre, és mélyen érinti. Jó hírt kaphat munka vonalon is, ami egy kicsit könnyebbé teszi majd a hétköznapjait.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden már érezheti a szerdai újhold hatását, és egy friss téma, kérdés kezdheti el érdekelni. Ez új utat mutathat önnek. Mélyedjen el benne, nézzen utána a fellelhető információknak, és ha teheti, kezdjen is bele. Értékes kapcsolatokat is köthet a mai napon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedden, amikor meg szeretne győzni valakit valamiről, falba ütközik. Bár talán meglenne a lehetősége, hogy áttörje ezt a falat, nem biztos valójában, hogy érdemes. Vannak emberek, akiknek jobb, ha meghagyják őket az elgondolásaikban.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden előfordulhat, hogy valakivel, aki közel áll önhöz, egy kissé feszültté válik a helyzet, amit talán egy rossz megjegyzése okoz. Bár biztosan rosszul esik, azért érdemes mérlegelni azt is, hogy mi mennyire fontos.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vannak napok, amikor ön szinte előre megérzi az ön körül lévők gondolatait, előre tudja, ki hívja, ha csörög a telefon és talán még egy-egy eseményt is előre tud jelezni. Ma is ilyen erősen megmutatkoznak a médiumi képességei, intuíciója.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elképzelhető, hogy egy ideje motoszkál önben egy érzés, hogy ideje lenne valami újat, érdekeset kipróbálni, új kalandokat keresni. Ez aztán ma nagyon is felerősödhet, mert a Mérleg újhold már érezteti hatását. Viszont szerelmi ügyekben csak akkor keressen kalandot, ha szingli!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden egy esemény, találkozás, vagy beszélgetés óriási energiát szabadíthat fel önben. Olyan dolgokat világíthat meg ugyanis, amiktől megkönnyebbül, fellélegzik, vagy letesz egy terhet, amit feleslegesen cipel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön éppúgy igényli, mint bárki más, a pozitív visszajelzéseket. Mindenkit megvisel, ha úgy érzi, hogy hiába igyekszik, nincs elég visszajelzés, és ön pont ezt élte meg az elmúlt időkben. Ma meglepődhet, mert olyan helyről, olyan személytől érkeznek végül a kedves szavak, akitől nem is várta!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma egészen biztos célt ér minden ügyével, mert szinte mindent elsöpör önben a küzdeni akarás. A magánéletben sem lehet most önnek nemet mondani - és nem is tud senki ellenállni önnek.. Használja ki ezt a napot a tervei előmozdítására!
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás