Ez a csillagjegy lesz ma a szerencsésebb mind közül

A Bika csillagjegy szülöttjei ma szerencsésnek mondhatják magukat a munkaügyekben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.
horoszkóp csillagjegy szerencse

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nehezítő fényszögek nem mutatkoznak az égen. Ami azt is jelenti, hogy szabad kezet kap. Arra használhatja a napot, amire szeretné. Viszont érdemes élni a lehetőségekkel, mert a Merkúr már tegnap óta a Szűz jegyében van, és nagyon hatékonnyá teszi.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerencsésnek mondhatja magát ma a munkaügyekben. Ön old meg elsőnek egy olyan munkahelyi problémát, amelyben mások tehetetlenek. Ma helyezze a figyelme fókuszát a munkára és a karrierjére, mert nagy elismeréseket zsebelhet be.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap igazán önmaga lehet. Kiváló a hangulata, újra aktívnak, tetterősnek érzi magát. Persze az is igaz, hogy a türelmét is könnyebben elveszíti, mert túlteng önben az energia. Nehezen viseli, ha valaki értetlenkedik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma nagyon jó lehet a hangulata. Egyre bizakodóbb lehet, amire minden oka meg is van. Érezhetően elindulnak a pozitív változások az életében. Talán már ma olyan lehetőséget kap, amit kár lenne visszautasítani. Legyen nyitott.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyszerű a fellépése ma, és ügyesen, határozottan képviseli az álláspontját. Ma valóban nagyon sokat léphet előre főként az olyan dolgokban, amelyek hosszabb ideje húzódnak. Szinte biztosan pontot tehet valamelyik ügy végére.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr már a jegyében jár, ahogy a Nap is. Igazán elemében van. Szinte csak gondolnia kell valamire, és abban a pillanatban teljesül is, úgyhogy a pozitív gondolkodásra kellene hangolódnia. A legtöbbet persze a hálával érheti el, és azzal, ha másoknak is örömet, boldogságot kíván.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most nagyon kiegyensúlyozott, és ezt a környezete is érzi. Mindenki kedves és segítőkész önnel, valójában ki sem kell mondania a kérését, a többiek máris teljesítik. Ma igazán szépnek és harmonikusnak láthatja a világot maga körül.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Úgy érezheti, ma mindenki segíti és valóban kedveznek önnek a bolygók. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, teljes a béke és a harmónia ön körül. Mutassa ki a háláját, szeretetét feléjük!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a Hold már a jegyében van, és fellobban önben a szenvedély. Ma nagyon sok örömet találhat a munkában, de új lehetőségeket is kaphat, amelyek igazán felvillanyozzák a képzeletét. Arra figyeljen, hogy ne vállalja túl magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha bármilyen tárgyalása, megbeszélni, egyeztetni valója lenne, azt mindenképpen érdemes mára időzíteni. Nemcsak nagyon magabiztos és megnyerő a fellépése, de a lehető legjobb szavakat is használja. Könnyedén és izgalmasan kommunikál, szóval biztosan levesz másokat a lábukról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma el kell fogadnia, hogy bármennyire is meg van győződve az igazáról, nem tudja az akaratát másokra erőltetni. Sőt, minél inkább azt akarja elérni, hogy a többiek azt tegyék, amit mond, annál több ellenállásba ütközik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mindenki nagyon segítőkész önnel, minden a vágya szerint alakul. Még az is lehetséges, hogy a szerencséje valamilyen egész konkrét formában mutatkozik meg. Például nyerhet valamit, vagy ajándékba kap valamit.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás