Közel a szerelem, erre a csillagjegyre randevú vár pénteken

A hét utolsó munkanapja sokak számára hoz pozitív meglepetést.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
horoszkóp szerelem ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és az Uránusz fényszöge meglepetést, a Neptunusz fényszöge jó megérzéseket jelez. Ma döntéshelyzetbe kerülhet, és akkor jár jól, ha a legelső gondolatára hallgat, amit az intuíciója súg önnek.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap tökéletesnek tűnik arra, hogy egy régi, sok fejtörést okozó problémán végre túl legyen. Mindehhez pedig csak arra lesz szükség, hogy kezdeményezően lépjen fel az ügyben. Tegye meg hát az első lépést, vegye fel a telefont és kezdeményezzen.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vannak helyzetek, amikor ki kell lépni a megszokott kerékvágásból, félredobni a sémákat, és önnek ma jöhet el ennek az ideje. Próbáljon hát ma a saját útján járni, ahelyett, hogy elfogadná, hogy mások mondják meg, mit tegyen és hogyan.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold még estig a Rák jegyében jár, ráadásul a Neptunusztól kap fényszöget. Ma nagyon erős az intuíciója, ami csalhatatlanul mutatja az utat, sőt az sem kizárt, hogy valamilyen formában megnyilvánulnak médiumi képességei.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha valamihez ma nagyon nem fűlik a foga, hogy megtegye, akkor ne is vágjon bele. Oka van annak, hogy minden porcikája tiltakozik ellene és azt vetíti előre, hogy nem ez a jó lépés, és utólag kellene korrigálni.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken egy hír, vagy esemény hatására valószínűleg kiderül ön felett az ég. Mindez pedig igaz lehet a magánéletére is, és minden oka megvan az örömre. Egy nagyon fontos ügyben alakul minden a reményei szerint.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz már a Mérleg jegyéből segíti önt, a Hold pedig még a Rák jegyében van, ami nagyon kedvez önnek. Most nagyon harmonikusan kapcsolódik másokhoz és a világhoz. Szuper ez a pénteki nap mély beszélgetésekhez és randevúhoz is.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken a környezetéből friss inspirációk érkezhetnek, ami elindíthat önben egy folyamatot, néhány gondolatot és ez akár komoly változásokhoz is vezethet az életében. Lehet, hogy új célokat kell kitűzni ezek hatására.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az Uránusz és a Hold fényszöge mutatja, hogy lehetséges egy meglepetés, amely az egész környezetét érinteni fogja és befolyással lehet önre is. Talán egy munkahelyi bejelentés, vagy egy váratlan fordulat hozza mindezt, ami alaposan felkavarja az állóvizet ön körül.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pénteken világossá válhat önnek, hogy egy célját sokkal hamarabb is elérheti, mint azt előzőleg gondolta. Még az is lehet, hogy annyira gyorsan követik egymást az események, hogy hirtelen el is bizonytalanodik. Pedig jó az elgondolás...

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénteken belekezd valamibe, ami igazán szerencsés és örömteli, mert csupa kedvező hatást jelez ezzel kapcsolatban a horoszkóp. Vágjon bele, most minden támogatást megkap ehhez, az Uránusz és a Hold fényszöge is kedvez önnek.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken valakinek a közelében támogatásra lehet szüksége, de talán az illető túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen. Ha ezt látja, ne várjon meghívásra, hanem cselekedjen határozottan, és menjen oda hozzá.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás