Pénzügyi problémák, zavaros pletykák és viták: ma jobb, ha több csillagjegy is résen lesz!

Lássuk, mit ígérnek a csillagok csütörtökre! Napi horoszkóp: augusztus 15.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Különleges égi jelenségre kerül ma sor: a Merkúr hátráló mozgása során visszalép az Oroszlánba. Ettől ön magabiztosabb és energikusabb lesz. Azt azért ne felejtse el, hogy a retrográd Merkúr bosszúságokat is okozhat: figyeljen oda a részletekre!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csütörtökön kissé érzékenyebb lesz az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek vesz, amit inkább csak ártatlan megjegyzésnek, viccnek szánt a másik. Igyekezzen mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselni. Ha valami valóban sértő, azt kérje ki magának!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az uralkodó bolygója, a Merkúr ma visszalép a bátor Oroszlánba. Emiatt elemében lesz, de azért nem árt az óvatosság sem. Ma ha úgy adódik, hogy valamit meg kell tenni, akkor nem fog sokat gatyázni. Ez jó is, de azért legyen egy picit megfontoltabb!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A retrográd bolygók egy múltbéli tévedését hozzák elő, és emiatt azon aggódhat, hogy ismét rosszul sülnek el a dolgok. Szükségtelen ezen aggódnia. Mindenki hibázik, ám ön pontosan olyan ember vagy, aki tanul elsőre a hibáiból – és ezt már nem mondhatjuk el mindenkiről...

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr ma visszalép az Oroszlánba, ami nagyon kedvező önnek. Mivel hátrál, ezért azt mutatja, hogy most visszahoz önnek a múltból egy szuper esélyt, amivel akkor valami miatt nem tudott élni. Most ragadja meg a szerencséjét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Csütörtökön összekuszálódnak a szálak, egy átmeneti késés vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgai a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindehhez némi pénzügyi probléma adódik, amit a retrográd Merkúr okoz. Ám szinte varázsütésre megoldódik hamarosan!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön egy igen szövevényes, ám mégis hihető teóriával vagy egy pletykával találkozik, és talán erős lesz önben az érzés, hogy hitelt is adjon neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelnie és azt is megnézni, honnan érkezett az információ.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma lesz egy komoly támogatója, még ha nem is tud róla, mert a „háta mögött” segíti. Az is lehet, hogy értékes tanácsokat kap. Egy kollégája szeretne a barátja lenni, mert már régóta csodálja mint embert, vagy éppen vonzódik önhöz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Új és nagyon is működőképes terveken töri a fejét, akár a magánélettel kapcsolatosan, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várja, egészen meglepő fordulatot vehetnek a dolgok. Ne sokat morfondírozzon, és ne várjon a sült galambra sem!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Izgalmas napra számíthat, de most túlságosan meggondolatlan, és azokkal is vitatkozik, akikre a legnagyobb szüksége lenne. A Merkúr ma visszalép az Oroszlánba, és most nagyon nehezen fékezi magát... Pedig jobb lenne meggondolni, kinek mit mond.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az Oroszlánba visszalépő Merkúr hatására most mindent egyedül akar megoldani, de így sokkal nehezebb lesz, mintha mindezt egy csapat tagjaként teszi. Ma egy ügyben megtapasztalhatja, milyen nagy lehet a közösség ereje. Használja ki az ebben rejlő lehetőségeket!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csütörtökön talán küzdenie kell valakivel, aki az útjában áll. Pedig ha önben egyszer felébred az igazi harcos, ott a másiknak esélye sincs. Lehet, hogy az illetőnek fogalma sincs arról, milyen erők szabadulnak fel, ha egyszer ön úgy igazán beleáll a konfliktusba!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás