Izgalmas helyzeteket hozhat a Merkúr és a Vénusz együttállása, jó napjuk lehet ezeknek a csillagjegyeknek

Ez egy nagyon jó csillagállás a randizásra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Merkúr és a Vénusz együttállása nagyon jó csillagállás a randizásra, ismerkedésre. Ha szingli, ma tényleg ne hagyjon ki egyetlen meghívást sem! Az útjába sodorhatja az élet az igazit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagy hatással lehet önre valaki, aki udvarias és kedves. Könnyen lehet, épp ő hoz önnek pozitív híreket csütörtökön, amitől csak még szimpatikusabbnak, vonzóbbnak tűnhet. Legyen óvatos, és ne feledje, hogy a munkát most sem érdemes keverni a magánélettel…

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön a Merkúr és a Vénusz együttállása izgalmas helyzeteket hozhat, és lehet, hogy ezek egyike egy régi ismerőshöz kapcsolódik. Biztos, hogy minden szálat elvágtál ami az exedhez fűz? Most lehet, hogy valamelyikőtök megpróbálja újra felmelegíteni a káposztát...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha családi megbeszélést tervez, érdemes arra még ma sort keríteni. Később egyre nehezebben találja a közös hangot, a megértést a többiekkel. Csütörtökön a Merkúr és a Vénusz együttállása szuper esélyeket teremt az egyezségre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön a mottója a diszkréció legyen, vagyis ma jobb, ha cipzárt húz a szájára. Persze, ön nem az a kotyogós, fecsegő típus, de néha azért önből is előtörnek az információk. Nem mindegy, hogy kinek mit mond.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Uralkodó bolygója, a Merkúr retrográd (ezenkívül a Neptunusz, a Szaturnusz és a Plútó is), és hozhat fel olyan témákat, amelyeket a múltban került. Bármivel szembesül akár már csütörtökön is, próbálja megérteni, miért hozta ön elé ismét az élet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szerelem ma különösen intenzíven jelenhet meg az életében. Egy romantikus alkalom vagy egy mély beszélgetés közelebb hozhatja a párjához. Ha egyedülálló, egy új találkozás is felvillanyozhatja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön valamilyen váratlan öröm érheti. Talán egy régi álma válik valóra, vagy egy apró öröm teszi különlegessé a napját. Élje meg teljes szívvel a boldog pillanatokat, és ossza meg őket a szeretteivel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön önre is kellemes meglepetés várhat. Legyen szó egy váratlan ajándékról vagy egy kedves üzenetről, biztosan feldobja a hangulatát. Élvezze ki a pillanatot, és mutassa ki háláját azoknak, akik gondoltak önre..

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A retrográd bolygók miatt könnyen lehet, hogy visszatér egy olyan kolléga, akivel korábban egyáltalán nem találta a hangot. De az is lehet, ismét olyasvalamivel kell foglalkoznia, amivel már nagyon nem szeretne. Fogadja el, most nem tehet mást!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön önnek is komoly felismeréseket hozhat egy beszélgetés. A retrográd Merkúr régi jó baráttal való találkozást mutat. Ha volt valaki, akivel haraggal váltak el, most ez is megoldódik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap értékes felismeréseket hozhat. Talán egy régi hibából vagy tapasztalatból tanul valami fontosat, ami segít a jelenlegi helyzetében. Ne féljen visszatekinteni a múltba, mert fontos tanulságokat hordozhat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás