Ezek a csillagjegyek ma robbanhatnak!

A Skorpió fogalmazzon óvatosan, a Bak pedig lazítson!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.19.
napi horoszkóp csillagok sors

Napi horoszkóp – 2024. augusztus 19.


Kos (03. 21. – 04. 20.)

A nyár legnehezebb napján önt sem kímélik a konfliktusok. Időnként úgy érzi, mintha összefogott volna ön ellen a világ. Ami nyilvánvalóan nincs így. Számoljon el minden esetben tízig, mielőtt robbanna!

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, Shutterstock
(Fotó: Miha Creative)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma lehetőleg maradjon otthon, és ne vegyen semmit fel, engedje el a megjegyzéseket a füle mellett. Ha van nap, ami nem alkalmas arra, hogy konfliktusokat tisztázzon, akkor a mai éppen ilyen lehet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármilyen pozitív személyiség is az Ikrek jegy szülötte, ma lehet egy vita, vagy egy félreértés, ami negatív érzésekkel tölti el, és ez rányomja a bélyegét a hangulatára. Igyekezzen magában tudatosítani, hogy mennyire jelentéktelen dolog ez az egész.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kaphat néhány megjegyzést, amit nem tud hova tenni. Sértődés helyett érdemes alaposan kibeszélni a miérteket, hiszen azonnal fény derül a félreértésekre is. Ma semminek se tulajdonítson túl nagy jelentőséget!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma kritikus észrevételeket kaphat, amiket nem is igazán tud hova tenni, és ez kicsit ki is billenti az egyensúlyából. Gondoljon bele, valószínűleg az illető egyáltalán nem akarta megbántani, inkább segítő szándékkal mondta el a véleményét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mit is lehetne tenni a nyár legrosszabb napján, aminek a hétfői napot tartja az asztrológia? Leginkább semmi fontosat. Szerencsére ma megteheti, hogy visszavonulót fújjon a világtól!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn a szokásosnál is érzelmesebb és érzékenyebb lehet, és impulzívan reagál a környezete jelzéseire. Ne aggódjon, nincs ezzel egyedül! Ma sokaknál robbanás-közeli a hangulat a nehéz fényszögek miatt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon óvatosan fogalmazzon hétfőn! Egy ártalmatlannak vélt megjegyzését is teljesen másképp értelmezi a környezete. Érthető, hogy nem akar rosszat, de arra is figyeljen, hogy meggondolatlanul ne mondjon semmit!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nem jó időben reagál, vagy lép meg dolgokat, és ezzel a másikat hozhatja kellemetlen helyzetbe, vagy teljesen megfeledkezik valamiről, ami fontos lenne, és ezért bosszús a másik. A hétfői nap nem véletlenül érdemelte ki, hogy az asztrológus szerint a nyár legrosszabb napja legyen.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap nehéz fényszögei közül talán a legnehezebb a Jupiter-Szaturnusz fényszöge, ami miatt nem találja a helyét. Ne akarjon ma semmi produktívat csinálni! Inkább lazítson, pihenjen, kapcsolódjon ki egy kicsit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vannak tisztázni valók, de jobban tenné, ha ezeket nem ma akarná megbeszélni a másikkal. Most ugyanis a legkisebb megjegyzés is olaj a tűzre, és a másik azonnal robbanni fog. Bölcs dolog lenne, ha oda tudna figyelni az időzítésre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehéz dolga lesz most az előre fixált programokkal. Ellenőrizzen mindent többször! Lehetséges, hogy elkésik (nagyon), vagy benéz valamit, vagy összekeveri a helyszíneket. Még jobb, ha mára valamilyen nagyon békés programot választ.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás