Szűz jegyébe lépett a Hold: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

Több csillajegy is jól fog járni az égiek hozta változással.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
szerencse csillagjegy Hold horoszkóp

2024. július 10.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma már a Szűz jegyében jár, ami hatékonnyá teszi, amire szüksége is lesz, mert az események picit bepörögnek, és az idő szoríthatja (ha nincs szabadságon a mai napon). Valamiben pedig extra kis szerencse érheti.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán egy nehezen elkerülhető feszültség keletkezhet ön körül, és az ügyet mindenki megelégedésére csakis akkor tudja elrendezni, ha némi kompromisszumot vállal be, és ez most nehezére eshet. Néha tenni kell a béke érdekében...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán a közelében egy vita heves reakciókat válthat ki. Ha teheti, igyekezzen elkerülni, hogy akár az egyik, akár a másik oldalra kerüljön, vagy hogy állást kelljen foglalnia. Ne feledje, hogy még egy éles megjegyzésre is lehet higgadtan válaszolni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szerdán nagy tervei vannak, és a mai napot jól kihasználhatja arra is, hogy ezeket előkészítse. A helyzet kulcsa most is a pontos tervezés, különösen, ami a pénzügyeket illeti. Szerencse érheti a mai napon valamilyen formában!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán, ha nem éppen a szabadságát tölti, akkor lehetséges, hogy egy sor unalmas feladatot kell megoldania, de időnként erre is szükség van. Ha pedig már így alakult, szedjen össze minden olyan munkát, amin jobb túlesni. Pénzügyi szerencse érhet a mai napon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold az ön jegyében jár. Az érzékei ma igazán pontosan működhetnek, így a környezetében most minden apróságot észrevesz. A legkisebb porcica is majd kiszúrja a szemét, de azért ne essen túlzásba a takarítással. Az intuíciója is nagyon pontosan működik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdán a jó tanácsaival valakinek segíthet élete egy fontos döntésében, hiszen az illető hallgat önre, és szavai számára zsinórmértéket jelentenek. Ne bizonytalankodjon, nagyon is jól látja a helyzetét, és szuper javaslatai vannak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán elismerésre, támogatásra számíthat egy olyan helyről, ahonnan nem is várt semmi hasonlót. Valaki ugyanis megváltoztatja eddigi véleményét, és ön mellé áll egy ügyben. Meg is érdemli az elismerést!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerdán választania kell két dolog között még akkor is, ha ennek nem érzi itt az idejét. Gondolja hát végig mindkét verzió előnyeit és hátrányait, és végül hallgasson az intuíciójára. A megfelelő pillanatban meg fogja látni a helyes utat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma kiderülhet, hogy valakit eddig alaposan félreismert, és sokkal több a közös pont önökben, mint eddig hitte. Azonos módon gondolkodnak, hasonló véleményük van a világról, és még az érdeklődésük is azonos. Lehet, hogy ez egy szerencsés véletlen, de egy próbát megér.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerdán egy hír vagy információ, amely valószínűleg egy újdonságról szól, alaposan megmozgathatja a fantáziáját. Talán egy izgalmas és sokat ígérő lehetőség jelenik meg a szeme előtt, de arra is van esély, hogy kitalál valami egészen újat és előremutatót.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma tanúja lehet egy olyan beszélgetésnek, ami az adott információkon túl valamilyen pluszjelentéssel is bír, és amely megmutathat valamit önnek. Talán egy olyan titok vagy rejtett információ tárul fel ön előtt, ami megváltoztathatja a hozzáállását.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás