Júliusi horoszkóp: Ez a jegy óvakodjon a szédítő, rövid távú románcoktól!

Az Ikreknél nagy az esélye az eladósodásnak, a Mérlegek pedig a hónap közepén kellemes ismeretségekre tehetnek szert.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.01.
horoszkóp júliusi horoszkóp szerelem

Kos
III. 21.–IV. 20.
A céltudatos Kosok nem fognak unatkozni júliusban, ugyanis végre megmutathatják vezetői tulajdonságaikat. Ha minden jól alakul, előrelépés várható a ranglétrán, de akár más ágazatban is kipróbálhatják magukat. A jegy képviselőinek most esélyük lesz megvalósítani az álmaikat. Lehetőség adódhat a tevékenységük típusának megváltoztatására is. Ahhoz, hogy ez a sok munka ne okozzon kiégést, fontos a sport és a helyes étrend.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A július kiváló hónap lesz az ingatlanügyekkel kapcsolatos feladatok megoldására, illetve egy nyereséges befektetés elindítására. Az erős akaratukról és elszántságukról ismert jegy képviselői bármibe is kezdenek a nyár második hónapjában, sikerrel járnak. A hónap eleje kiváló alkalom új projektek vállalására. Az élet minden területére jut elegendő energia. A családi élet kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Szerelmi téren a Bikák jobb, ha óvakodnak a szédítő, de rövid távú románcoktól.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A rengeteg vita, küzdelem, gondolkodás, elmélyülés időszaka következik az Ikrek számára. A bonyodalmak ellenére július elején érezni fogják az Ikrek, hogy elönti őket az energia, ami hatással lesz a kapcsolataikra. A még jobb szerelmi élet érdekében érdemes figyelmesebbnek, kezdeményezőbbnek lenniük. Ajánlatos óvatosan tervezni a nagy vásárlásokat. Nagy az esélye az eladósodásnak. Képzések vagy továbbképzések jöhetnek.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Idén augusztusban a Rákok erő- és energiahullámot fognak érezni. A szakmai készségek és a problémamegoldás kreatív megközelítése lehetővé teszi, hogy vezető pozíciót töltsenek be. A rutin szeptemberig háttérbe szorul. Egész júliusban okosan kell bánni a pénzügyekkel. Most nem a nagy gesztusok és a meggondolatlan költekezés ideje van. A gondok elillannak. Készüljenek fel egy új, ígéretes ismeretségre, a mérgező embereket pedig el kell engedni.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A július a váratlan ajándékok és nyeremények időszaka az Oroszlánok számára. A pénzügyi dolgok megörvendeztetik a jegy képviselőit, ugyanis lehetőségük nyílik új vállalkozás indítására vagy a karrierlétrán az előléptetésre. Júliusban az Oroszlánok kreatív energiát sugároznak, és pozitivitással töltenek fel másokat. Képesek lesznek fenntartani az egyensúlyt a munka és a magánélet között, de fontos, hogy a háztartási feladatokat gyakrabban ruházzák át más családtagokra. Diéta helyett javasolt a sport és a sok alvás.  

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Júliusban különösen kedvezően alakulhat egy többnapos kirándulás, de amennyiben a hosszabb pihenések ideje véget ért, attól még érdemes több kisebb kirándulást tenni a természetbe. Ez segít elterelni a gondolatokat a nyüzsgésről és helyreállítani a belső egyensúlyt. A csillagok váratlan ismeretségeket ígérnek e jegy egyedülálló képviselőinek. Júliusban végre megtörik a jég. Nyugodtan meg lehet tenni az első lépéseket. A párkapcsolatban élők hallgassák meg a partnerük véleményét, és tegyenek engedményeket.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A Mérlegek számára a július a spirituális keresés és az értékek újragondolásának ideje lesz. Jobb kerülni a nyilvános rendezvényeket. Hasznos lehet egy kis egyedül töltött idő vagy egy jó beszélgetés a közeli barátokkal. A munkahelyi dolgok lassan megoldódnak, ez a kedvezőtlennek tűnő időszak csak átmeneti. Az ősz új magasságokat ígér. A hónap közepén kellemes ismeretségekre tehetnek szert a Mérlegek.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A Skorpióknak júliusban türelmesnek kell lenniük. Az e havi mottójuk ez lehet: „Ha a dolgok nem a tervek szerint mennek, ideje változtatni a terveken.” A Skorpiók magabiztossága és aktivitása kegyetlen helyzeteket hozhat létre. Annak érdekében, hogy ne rontsanak el mindent a szeretteikkel és a kollégáikkal, jobb, ha nyaralni mennek. A „közösségi méregtelenítés” és a kütyük hiánya jót tenne a meggyengült egészségnek. Új románcok jönnek, amelyek érzelmi viharokat idéznek elő, ám a csillagok azt javasolják, hogy soha ne térjen senki vissza a régi kapcsolatához.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Júliusban a Nyilasoknak engedékenyebbnek kell lenniük a szeretteikkel szemben. Fontos a sok beszélgetés és az értelmes engedmények, akkor biztosított lesz a harmónia a családban. A csillagok azt üzenik az újdonsült pároknak, hogy szervezzenek rövidebb romantikus utakat, nehogy kialudjon a tűz. A július a Nyilasok számára sikeres időszakot hoz a munka területén. A karrierlehetőségek hamarosan valósággá válnak. Nem szabad több irányba szétszóródni, jobb, ha körvonalazódik egy fő cél. A csillagok jólétet ígérnek.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A Bakok számára javasolt júliusban egy kis szünetet tartani, legyen az a kert gondozása vagy néhány kellemes, baráti találkozó szervezése. A jegy magányos képviselőinek azt tanácsolják a csillagok, hogy ne vonjanak le elhamarkodott következtetéseket az új ismerőseikről, mert fennáll a veszélye, hogy rosszul ítélik meg a helyzetet. Karrier fronton eljött az ideje az új tapasztalatok megszerzésének. Mutassák meg a Bakok az együttműködő oldalukat, fontos a párbeszéd. A vezetői képességeik maradjanak a háttérben, most a csapatmunka ideje jött el.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A Vízöntőknek bízniuk kell a megérzéseikben, ami a pénzügyi kérdéseket illeti. Lehetőségük lesz a végére járniuk egy ingatlannal kapcsolatos ügynek is. A csillagok kedvező helyzete segít megoldani a karrierproblémákat. Nagyszerű esély van egy új pozíció betöltésére vagy saját vállalkozás megnyitására. A július jó időszak a befektetésekre. A Vízöntőknek vigyázniuk kell az egészségükre és a testsúlyukra. Szerelmi életük nyugodt, kiszámítható lesz. A jegy képviselőit szeretteik gondoskodása és melegsége veszi körül. A szinglik varázsának nehéz lesz ellenállni.

Halak
II. 20.–III. 20.
A Halaknak júliusban a csúcsra jár a szerelmi életük. Nyugodtan tervezzenek esküvőt vagy eljegyzést, ha ez szerepelt a terveik között. A hónap eleje sok érzelmet, energiát, szenvedélyt fog hozni. Lehetőség lesz arra, hogy növeljék a jegy képviselői a megtakarításaikat és megalapozzák a jövőjüket. Az intuíció segít a Halaknak, hogyan kerülhetik el a kétes tranzakciókat. Aki teheti, vegyen ki egy rövid szabadságot. Egy új hobbi segít kibontakozni. A Halak fordítsanak nagyobb figyelmet a helyes étkezésre, a mozgásra.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás