Csodát ígér az univerzum: ezekre a csillagjegyekre nagy változás vár

Több csillagjegy életében is változást jeleznek a bolygók július 8-án.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
csillagjegy univerzum horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egyre több terve, ötlete van, de valami még talán visszatartja attól, hogy ezek egy részét meg is valósítsa. Talán visszajelzést vagy egy jelet vár valahonnan, esetleg egy kis bátorítást a környezetétől? Ezekre ugyan hiába vár! Ha meg szeretne valamit tenni, tegye meg.

Fotó: Pixabay / Pixabay (Illusztráció!)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hétfőn kissé figyelmetlen lehet, hiszen annyi mindennel kell foglalkoznia, hogy a nap végére valószínűleg azt érzi majd, hogy elment az idő, egy percet sem pihent és nem haladt igazából semmivel. Ez persze nem igaz: mindennel kicsit előbbre van.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn arra kaphat ihletet a csillagoktól, hogy valamit, legalább egy kicsit változtasson a külsején. Lehet ez egy új, friss frizura, hiszen a Hold az Oroszlánban jár, ami kedvez a hajápolásnak, vagy valamilyen új ruhadarab, de akár jöhet egy divatos napszemüveg is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn lehet, hogy kicsit mérlegelnie kellene azt, hogy vajon mennyire használja ki a lehetőségeit. Nem lehetséges, hogy ön ennél sokkal többre képes? Hasznosítsa a tehetségét sokkal jobban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hétfőn a meggyőzőképessége maximális fordulatszámon pörög, így ha szeretne valamit, meggyőzne valakit valamiről, vagy netán eladna valamit, akkor a mai nap kifejezetten alkalmas erre. Csak meg kell szólalni, bevetni a mosolyát, és már minden megy is a maga útján!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hétfőn számíthat arra, hogy egy új utat talál további előrehaladása felé, ami kapcsolatban lehet a magánélettel, munkával is. Mindennek pedig az oka a legvalószínűbben az lesz, hogy találkozik valakivel, akinek a példáját szívesen követi.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn valamilyen dologban nagyon jól jön ki az ön számára a lépés, annyira, hogy picit talán meg is lepődik, de ha mindent alaposan végiggondol, rá kell jönnie, hogy mindez elkerülhetetlen volt és ki is járt önnek. Sokat beletett, tanult, dolgozott érte kitartóan.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hétfőn új benyomások érik, és érdemes is nyitva tartania a szemét, fülét, mert könnyen lehet, hogy mindez a későbbi terveit is segíti. Jó híreket kap, és elsimul néhány olyan gond, ami idegesítette korábban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hétfőre vagy a most következő napokra a csillagok extra pénzt jeleznek önnek, közvetlenül a zsebébe, ami talán egy különleges szerencse vagy egy nem várt bevétel eredménye lesz. A kérdés most csak az, hogy mindebből mennyit költ el.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hétfőn izgalmas nap elé néz, ami egy érdekes kihívás elé állítja. Meg kell látnia és fel kell fedeznie azt a lehetőséget, mely megnyílik ön előtt. Nem sétálhat csak úgy el mellette, mert ha ön nem lép be azon az ajtón, megteszi majd más...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma végre elkezdi érezni, hogy fejlődnek a dolgai. Néhány ügynek, amelybe sok energiát fektetett, látszódnak az eredményei, néhány dolgot pedig már talán le is tud zárni, ráadásul abszolút sikeresen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napon tele lesz energiával, talán annyira is, hogy még előre is meg tud oldani egy sor ügyet. Talán túl sok is ez az energia, és kelthet egy kis feszültséget. Ebben lehet segítségére egy kis mozgás.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás