4 csillagjegy, aki kétségbeesve igyekszik megváltoztatni a párját

Vannak, akik képesek az árral szemben is úszni, ha kapcsolatról van szó. Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik ők.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
csillagjegy párkapcsolat horoszkóp

Ha a kapcsolatok kerülnek szóba, két véglettel találkozhatunk: azzal, aki nem elégszik meg kevesebbel, mint a (számára) tökéletessel, és ha már egy kicsit is más a kiszemelt, mint amit ő elképzelt, le is írta. Ő az, aki a legkisebb rossz tulajdonságot sem képes elviselni, és szóba sem jöhet, hogy majd ő formálja leendő partnerét. És aztán van az ellentét: aki gyakorlatilag úgy érzi, bárkiből képes bármit kihozni, és semmi sem állíthatja meg, hogy átalakítsa, megváltoztassa a párját. Most róluk lesz szó. Horoszkópjuk, csillagjegyük árulkodik arról, kik azok, akik a leginkább beleesnek ez utóbbi kategóriába.

vita, viszály, párkapcsolat, Pexels
Csillagjegyek, akiket nem zavarnak az intő jegyek. Persze a legtöbbször nem alakul túl jól egy ilyen kapcsolat –  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akik minden intő jel ellenére is meg akarják változtatni a párjukat

Kos

A Kosok bizony nem hátrálnak meg egy kis kihívás elől. Ők azok, akik bátran belevetik magukat egy kapcsolatba még akkor is, ha több az aggasztó jel, mint a szimpatikus tulajdonság. Hiszik, hogy ők képesek bárkit megváltoztatni, jobbá tenni. Sajnos jellemzően olyannyira a saját érzelmeik foglyai, hogy csak későn veszik észre: tévedtek.

Mérleg

A Mérleg mindig mindenkiben a legjobbat látja. Ez szeretetre méltó tulajdonság, de sajnos néha sérüléshez vezethet, ugyanis emiatt sokszor olyan emberekbe szeretnek bele a jegy szülöttei, akik ezt nem érdemlik meg. A Mérleg az, aki az ezredik esély után is ad egy ezeregyediket, és nem látja be: nincs akkora ereje megváltoztatni másokat, mint ahogyan azt hiszi.

Szűz

E jegy szülöttei úgy érzik: bármilyen problémát képesek megoldani, és nem jelenthet nekik gondot az sem, ha valakiben a rossz tulajdonságok kerülnek túlsúlyba. Ezzel is megbirkóznak – hiszik. Sajnos azonban a figyelmeztető jelek nem arra invitálnak, hogy „segíts rajtam”, hanem arra szólítanak fel, hogy „menekülj”...

Halak

Te aztán nem rettensz meg egy kis kihívástól, így az sem jelenthet gondot, hogy megváltoztass valakit. Vagy mégis? Te vagy az, aki a szeretteinek mindent képes megtenni, sajnos azonban előfordul, hogy egyszerűen a rossz emberbe szeretsz bele, aki egy idő után ki is fogja használni a te jó természetedet.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás