A tudósok elárulták: ez a tuti módszer a csuklás ellen

Többet nem kell arra várnod, hogy valaki megijesszen.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.26.
csuklás módszer inger egészség

Kétféle ember létezik, ha csuklásról van szó. Az, aki iszik rá pár korty üdítőt, és rögtön abbamarad a csuklása, és az, akinek ezután hosszú percekig vagy akár órákig szenved a teste, mert nem akarja abbahagyni a csuklást. Ha a második csoportba tartozol, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a Unilad szakértői szerint kutatások bizonyítják, hogy létezik egy hibátlan módszer arra, hogy bármikor megállíthasd az ingert. Ehhez pedig semmi másra nincs szükséged, csak egy kis légzéstechnikára, ami 4 lépésből áll.

A csuklás megkeseríti az emberek mindennapjait /Fotó: Pexels (Illusztráció)

A lap szakértői szerint túlléptünk már azon, hogy városi legendák alapján próbáljuk meg elállítani a csuklást. Szerintük a 10 kortyos szabály, vagy éppen a „tartsd vissza a levegőt, amíg tudod” törvények nem mindenkinek válnak be. Van egy módszer, amit azonban mindenkinek meleg szívvel ajánlanak. Próbáljátok ki ti is!

A megoldás 4 rém egyszerű lépésből áll, és talán már mindegyiket külön-külön kipróbáltad, de egymás után pontosan kivitelezve a tudósok szerint 100%, hogy elállítja a csuklást:

  1. Fújd ki az összes levegőt a tüdődből.
  2. Vegyél egy mély levegőt, és tartsd vissza néhány másodpercig.
  3. Ne engedd ki a már bent lévő levegőt, hanem lélegezz be hozzá még egy kis levegőt, és a hatalmas mennyiségű oxigént tartsd bent néhány másodpercig.
  4. Ezután ismételd meg a harmadik lépést még egyszer.

A lap beszámolója szerint ezután már elillan a csuklási inger.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás