Az év legjobb napja lehet a mai a Szűz jegy szülötteinek

A Hold a Szűz jegyében jár, és nagyon jó meglátásokat hoz érzelmi kérdésekben. Most könnyedén rá tud hangolódni másokra. Viták azért lehetségesek. Ha nem is közvetlenül ön vesz részt a veszekedésben, de rosszul érinti a hangulat, ami kialakul ön körül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.13.
szűz fordulat horoszkóp

2024. június 13.

Horoszkóp

 

Fotó: Pixabay/Pixabay/Illusztráció


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Szűz jegyébe lép, és ez egy kissé visszafogja, megfontoltabbá teszi. Ez meg épp jókor jön, mert valaki ma annyira kiakasztja a viselkedésével, hogy így is alig tud uralkodni az indulatain… Azért finoman jelezheti az illetőnek.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Szűz jegyében jár, a Mars a Bikában – jót tesz önnek ez a földelemű energia, de azért konfliktusok, viták is lehetségesek. Ellentétbe kerülhet egy ismerősével. Valakinek minden bizonnyal engednie kell végül. Mi lenne, ha most ön lenne az?



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön szeretne segíteni valakinek, de nem biztos, hogy könnyen megtalálja ennek a legjobb módját. Ha kell, kérjen tanácsot, vonjon be olyan embereket is ebbe, akik értenek hozzá. Van, hogy az is segítség, ha meghallgatjuk a másikat.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csütörtökön egy kisebb krízist élhet meg a kapcsolata valakivel, de ez könnyedén kezelhető, ha higgadt és megértő a másikkal szemben. A dolgok csakis akkor fajulhatnak el, ha egymás hibáztatásába fullad az egész.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön valakivel, akivel kapcsolatban nem is számított erre, közelebbi kapcsolatba kerülhet, amikor váratlanul beavatja a magánélete egy szegletébe, vagy kialakul vele egy bensőséges beszélgetés. Megoszthat vele ön is hasonló információkat.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Szűz jegyében jár, és nagyon jó meglátásokat hoz érzelmi kérdésekben. Most könnyedén rá tud hangolódni másokra. Viták azért lehetségesek. Ha nem is közvetlenül ön vesz részt a veszekedésben, de rosszul érinti a hangulat, ami kialakul ön körül.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet néhány konfliktus csütörtökön, ráadásul valamilyen családi ügy keresztülhúzhatja a számítását és arra próbálja kényszeríteni, hogy átszervezze a napját. Mi lenne, ha egyszer ön lenne a fontossági sorrend elején?



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön a szokásosnál is erősebben működnek a megérzései, már-már arra is képes lesz, hogy valakinek a gondolatát, szándékait előre kitalálja. Használja ki ezt a képességét, mert ez által jobban megértheti a környezetét.

 

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szerezhet egy új barátot, de még az sincs kizárva, hogy ebből még több is alakul... Ugyanakkor közben vigyáznia kellene arra, hogy még gondolatban se szaladjon ez ügyben túlságosan előre. Időt kell adni, hogy kibontakozzanak a dolgok.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön olyan híreket, pletykákat hall, ami miatt talán sötétebben látja a jövőjét, különösen anyagi szempontból. Ne adjon hitelt mindezeknek elsőre, hiszen könnyen lehet, hogy a valóság azért ennél sokkal árnyaltabb.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár eleinte úgy tűnhet, hogy le kell tennie egy tervéről és át kell szerveznie néhány dolgot, de legyen türelmes és kitartó, mivel egy váratlan fordulat mégis lehetővé teheti, hogy az eredeti tervek szerint menjenek a dolgok.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma feszült helyzetekkel kell számolnia. Olyannyira, hogy felébred önben a kísértés, hogy néhány tervezett dolgot lemondjon és helyette inkább pihenéssel töltse az időt, és nagy küzdelmet kell majd vívnia a lelkiismeretével ez ügyben...

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás