Ennek a két csillagjegynek ma különösen fontos az énidő

Az Oroszlánt váratlan helyzet fékezi, a Mérlegnek valaki kiönti a szívét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.24.
napi horoszkóp csillagjegy énidő

Napi horoszkóp – 2024. május 24.

Kos (03. 21.–04. 20.)

Pénteken már enyhül a telihold feszültsége, ugyanakkor a tüzes Nyilasban jár, ami lobbanékonnyá teszi a hangulatot. Számoljon ezzel, ahogy azzal is, hogy a vitapartnere is élesebben fog reagálni, mint egyébként. Jobb elszámolni tízig, és bele sem menni a veszekedésekbe.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Habár kívülről ma is megingathatatlanul nyugodtnak mutatkozik, belül valójában van feszültség bőven. És ennek csak részben oka a munkahelyi stressz. Bizonyos elvarratlan szálak vannak az életében, amik zavart okozhatnak a lelkében is. Tisztázza ezeket!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Pénteken váratlan hírek érkezhetnek, de nagyon is jók ezek a fejlemények. Lesznek azonban olyanok is, akik nem örülnek neki. Valahogy szerelje le az ellenzőket, ügyes érvekkel és a megfelelő szavakkal menni fog.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma egy szituációban barátságtalan légkörben érzi magát, amit az okozhat, hogy valaki megpróbálja a háta mögött rossz színben feltüntetni. Sokszor a gonosz pletykák ellen nehéz védekezni, de ebben az esetben pontosan tudni lehet, ki az illető, így meg is tudja védeni magát.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Pénteken a nap folyamán váratlan helyzet alakul ki ön körül, ami lelassíthatja, elveheti az idejét a tervezett dolgaitól. Bármennyire is feszültté válik ön körül mindenki, őrizze meg a nyugalmát és keressen alternatív megoldásokat, ha kell, ütemezzen át, amit csak lehet.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Pénteken igazán megengedhetne magának egy kis énidőt, hiszen alighanem kiérdemelte, hogy többet törődjön végre önmagával. Kemény munka után jár a pihenés! Remélhetőleg ma lesz alkalma rá!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Pénteken nem tudja elkerülni, hogy valaki kiöntse a szívét önnek, pedig talán most nem a legalkalmasabb az idő az ön számára, hogy mások problémájával törődjön. Most azzal tud a legtöbbet segíteni, ha legalább meghallgatja.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma lehet egy helyzet, amikor jó lenne, ha megőrizné a pókerarcát. Még ha igaza is van egy adott helyzetben, nem mindig kell kimutatnia, mennyire felzaklatja a dolog. Ha pedig vitába keveredik, ügyeljen arra, hogy mindig maradjon szigorúan a témánál.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Nyilas jegyében jár még a Hold, ami a szokottnál is lobbanékonyabbá teheti. Ma kitörhet egy vita a szűk és a tágabb környezetében egyaránt. Ilyenkor könnyen elragadhatják az érzelmei, ami miatt olyasmi is kicsúszhat a száján, amit aztán megbán.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Önt nagyon bosszantja, ha valaki nincs tekintettel másokra. Valaki a közvetlen környezetében talán úgy érzi, hogy a világ csakis körülötte forog, minden róla szól. Lehet, hogy ma önnek kell lehoznia őt a valóságba és elmagyarázni neki, hogy rajta kívül mások is élnek az univerzumban.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Pénteken törődjön egy kicsit többet önmagával, és ne csak a környezetével, még akkor is, ha ez valakiben ellenkezést vált ki. Szüksége van ugyanis egy kis regenerációra, hogy visszanyerje az erejét.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Bármennyire is képes idomulni mások igényeihez, ma elérhet egy pontra, ahonnan már nem akar engedni és egy lépést sem hajlandó hátrébb lépni. Nem is biztos, hogy kell. Ha egyszer önnek van igaza...

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás