Heti szerelmi horoszkóp: sötét felhők gyülekeznek a párkapcsolatban élők feje felett, de a szingliknek sem árt óvatosnak lenni





Az április 20. és 26. közötti időszakban mindenkinek érdemes résen lenni, ugyanis nem lesz egyszerű elkerülni a konfliktusokat. Ez pedig nem jó hír, mert most mindennél fontosabb lenne megőrizni a békét, a harmóniát.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.20.
szerelem szingli horoszkóp

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Már hétvégén, de a héten szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek arra intenek, hogy kevesebbet költs! A párod is ezen a véleményen van, de te azt hiszed, ő korlátozni akar téged. S ebből bizony parázs vita pattanhat ki, hacsak nem kapcsolsz időben, és belátod, hogy igaza van. Nem szabad felelőtlenül költekezned.

 

Szingli Kos

Nemcsak a lelkiismereted, hanem egy realista barátod is arra figyelmeztet, hogy kevesebbet kellene költened. Kiakadsz, mert azt hiszed, korlátozni akarnak téged. Duzzogás helyett lásd be, hogy nem kéne meggondolatlanul költened a pénzed! Előrébb jutsz, ha könnyed ismerkedésre fókuszálsz inkább. Válaszd azt a verziót, amiért nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nem leszel topon sem a hétvégén, sem a hét során. Sajnos a hétvégén dupla fényszög (Jupiter-Uránusz és Nap-Plútó), szerdán a telihold, csütörtökön dupla bolygószembenállás generál konfliktust köztetek. Minden korábbinál fontosabb tudatosítani, hogy egy hajóban eveztek! Sokat öleljétek, csókoljátok egymást. Az érintés a legjobb „orvosság”.

Szingli Bika

A vasárnapi Jupiter-Uránusz, a szerdai telihold és a csütörtöki dupla bolygószembenállás úgy működik, mint egy hatalmas mágnes: vonzza vagy taszítja a másikat. Vagyis minden esélyed megvan a hatalmas találkozásra, de most nem lehet előre tudni, hogy kölcsönös lesz-e a vonzalom. És azt sem, hogy tartósnak ígérkezik-e. Emiatt minimális elvárásokkal menj el a találkára!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Fura dolog a titkolózás, hiszen van olyan titok, amit azért tartasz meg magadnak, mert szeretnéd meglepni a szerelmedet. Aztán van olyan titok is, amit szégyellsz, és van olyan, amivel nem akarod megbántani. Vigyázz, mert a hétvégén és a hét során is csupa olyan bolygószembenállás lesz az égen, ami a titkolózás bizalmatlansági faktorát erősíti!

Szingli Ikrek

Nem azért vagy szingli, mert nem találnál még partnert, hanem azért, mert nem akarsz titkos szeretői státuszt. Sajnos a hétvégén és a hét során is csupa olyan bolygószembenállás lesz az égen, ami bele akar rántani egy fel nem vállalható kapcsolatba. Tudj róla, most nem a másikon, hanem kizárólag rajtad múlik, hogy mi lesz a folytatás!

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Hét nap alatt hét bolygószembenállás megvisel téged. Nem bírod a feszültséget, a viták lefagyasztanak. Most a legfontosabb, hogy ne hidd, a párod bántani akar, ha ideges! Szólj neki, hogy szükséged van rá, és úgy vigyázzon rád, mint egy hímes tojásra! Ha sokat beszélgettek, és kimondjátok az igényeiteket, elejét vehetitek a vitának.

Szingli Rák

Nem túl biztató, hogy hét nap alatt hét bolygószembenállás lesz az égen, ami vagy nagy találkozást, vagy nagy szakítást jelent. Téged nem érint jól semmilyen heves érzelem kinyilvánítás, hiszen képes vagy megijedni attól is, ha a másik indulatosan mesél. Aki nincs rád tekintettel, azzal nincs dolgod. Ezt tartsd szem előtt hétvégén és a hét során egyaránt!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nincs könnyű dolga a szerelmednek veled, mert szinte folyamatos olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek fejtörést okoznak neked. Nem csak a megoldás megtalálása miatt aggódsz, hanem amiatt is, hogy ebből mennyit ossz meg vele. Legokosabb, ha őszinte vagy, és beavatod a részletekbe. Így legalább nem hiszi azt, hogy vele van bajod…

Szingli Oroszlán

Már hétvégén és a hét folyamán is vissza-visszatérő gondok nyomasztanak a bolygók szerint. Szinte folyamatosan olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek munkahelyi és/vagy otthoni ügyekkel kapcsolatosan zavarják meg a nyugalmadat. Ettől nehéz lesz az ismerkedésre koncentrálni, és a kedves arcodat mutatni. Ha nem megy, ne erőltesd!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Az asztrológiai prognózis nem alkalmas arra, hogy pontosan megmondja, mi történik. De arra ugyanakkor kiváló, hogy rávilágítson például az olyan konfliktus veszélyre, amit elkerülhettek. A hétvégén ilyen a szombat és a vasárnap, a hét során pedig a hétfő. Szerencsére te tudatos és figyelmes ember vagy, amelynek köszönhetően jó eséllyel elébe tudsz menni a vitának.

Szingli Szűz

Sokan azt várják el az asztrológiai előrejelzésektől, hogy pontosan megmondják, mi történik a közeli és távoli jövőben. Mivel ez nem lehetséges, jobb, ha úgy használod ezt az írást, mint egy zseblámpát, ami rávilágít olyan konfliktusokra, amelyeket elkerülhetsz. Szombaton, vasárnap és hétfőn térj ki minden vita elől! Mivel tudatos és figyelmes ember vagy, jók az esélyeid.

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Te vagy a megtestesült béke. Életmottód: „Minden vitát megnyersz, amibe bele sem mész”. Ennek ellenére tartogat a hét néhány kihívást. Hétfőn és kedden is lesznek kellemetlen bolygószembenállások. Úgy tűnik, mindketten fáradtak, kimerültek, ingerlékenyek vagytok. A veszekedés akkor előzhető meg, ha nem egymást hibáztatjátok.

Szingli Mérleg

Szerencsés, aki téged választ, mert a hitvallásod: „Minden vitát megnyersz, amibe bele sem mész”. Sajnos hétfőn és kedden lesznek kellemetlen bolygószembenállások, amelyek szerint egyedül kevés vagy a béke fenntartásához. Ha olyan emberrel kommunikálsz ismerkedés közben, aki folyton panaszkodik, dühösen mesél, kerüld őt nagy ívben!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Vasárnap, szerdán és csütörtökön iszonyú nagy türelemre és fegyelemre lesz szükséged, hogy ne konfrontálódj senkivel sem. Kíméletlen bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek megterhelhetik a kapcsolatotokat is. Hol te és hol a párod érzi úgy, hogy nincs rá tekintettel a másik. Amennyiben nem akartok szakítani, tegyétek félre a sértettséget!

Szingli Skorpió

Most türelemből és toleranciából vizsgáztat az élet. Vasárnap, szerdán és csütörtökön kíméletlen bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek szerint kihívás lesz számodra, hogy ne küldj el senkit melegebb éghajlatra. Ha épp ismerkedsz, és ilyen késztetést érzel, inkább szó nélkül lépj le! Jobb ez, mintha méltatlan módon írod le vagy mondod el a megalázó véleményedet…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A kedvesed mostanában sokat nosztalgiázik. Ne sértődj meg ezért! Sok kedves közös emléketek van, s neki jól esik ezeket felidézni. Együtt nézegethettek régi fotókat, videókat. Talán még ötletet is szerezhettek valamilyen programra. Ezzel párhuzamosan jót tenne neked a testmozgás. Mehetnétek együtt is sportolni. Így a tavaszi fáradtságot kijátszhatjátok…

Szingli Nyilas

Nem kizárt, hogy mostanában régi ismerősök bukkannak fel. Kérdés, milyen hatással vannak rád? Nem baj, ha vannak közös emlékeitek, és az  sem probléma, ha jól esik ezeket felidézni. Csupán arra ügyelj, hogy az érdeklődés valóban kölcsönös legyen! Ezzel párhuzamosan szükséged lenne a testmozgásra. Ne halogasd tovább! A sporttal a tavaszi fáradtságot is kijátszhatod…

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Szombattól péntekig, hét nap alatt hét bolygó szembenállás lesz az égen, amelyből csupán a hétfői és a keddi érint téged. Olyan leszel, mint egy cirkuszi tányérpörgető: a munka és a család „tányérokat” kell egyensúlyoznod. Ha továbbra is fegyelmezetten és átgondoltan kommunikálsz, döntesz, menni fog. A párod épp emiatt bízik benned vakon.

Szingli Bak

Ne ijedj meg, nem tragikus, hogy szombattól péntekig, hét nap alatt hét bolygó szembenállás lesz az égen. Ebből csupán a hétfői és a keddi érint téged. Lehet, hogy nehezebb lesz a harmóniát fenntartani otthon és a munkahelyen is, de ha továbbra is fegyelmezetten és átgondoltan kommunikálsz, döntesz, menni fog. Van, aki pont emiatt szeret beléd…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Nincs jó hatással rátok és a kapcsolatotokra a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás és a Nap-Plútó fényszög sem. Brutális veszekedés robbanhat ki, ha elkezditek egymást hibáztatni. A merevség is óriási hiba lenne. Szerdán jön a telihold, ami olaj a tűzre. Most mindkettőtöknek mindent el kell követnie, hogy megvédjétek a törékeny harmóniát.

Szingli Vízöntő

Nem érint jól a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás és a Nap-Plútó fényszög sem. Úgy érezheted, reménytelen olyan társat találni, aki ért és értékel téged. Szerdán jön a telihold, csütörtökön még egy dupla bolygószembenállás, ami nem javít a helyzeten. Ezek tükrében dönthetsz úgy, hogy kicsit szünetelteted a párkeresési projektet…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Nem újdonság, hogy az emberek tele vannak frusztrációval, félelemmel. Vannak, akik összeesküvés elméleteket gyártanak, és terjesztenek, amelyek csöppet sincsenek jó hatással rád. Jól tennéd, ha megbeszélnéd a kedveseddel mindazt, amit hallottál. Az ő higgadtsága és józansága megnyugtathat téged. Ez korábban is működött. Igaz?

Szingli Halak

A hétvégén és a hét során is tapasztalod, hogy az emberek tele vannak frusztrációval, félelemmel. Vannak, akik összeesküvés elméleteket gyártanak, és terjesztenek, amelyek csöppet sincsenek jó hatással rád. Kicsit elveszve érezheted magad. Ha épp ismerkedsz, legyél óvatos, mert nem tudhatod, a másik meg tud-e nyugtatni, vagy veled együtt parázik – írja az Astronet

 





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás