Különleges képességet kap ma ez a csillagjegy





Sokak számára sorsfordító lehet a vasárnap.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.03.10.
Módosítva: 2024.03.10.
különleges képesség lehetséges probléma horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr ma belép a Kos jegyébe, és újhold is van. Mindez duplán is az új kezdeteknek kedvez az ön életében. Gondolja végig, mi az, amit el szeretne érni a következő periódusban, és ha lehetséges, már ma tegye meg a kezdő lépéseket.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma erős lehet önben az együttérzés másokkal szemben, ami jó dolog a közvetlen környezetének, de némileg veszélyes is lehet, mert lehet olyan is, aki igyekszik majd kihasználni mindezt. Hallgasson meg mindenkit, aki ma önhöz fordul, de kezelje azért fenntartással egyesek szavait.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Különleges képessége lehet ma arra, hogy a környezetébe vidámságot hozzon, és akár csak néhány kedves szóval is könnyítsen a lelkén annak, aki önhöz fordul a problémájával. Valószínűleg ezt mások is érzik, mert többen is felkeresik.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma szellőztesse ki a fejét, hogy a negatív gondolatokat száműzze, és helyet adjon a pozitív meglátásoknak. Tekintse úgy a dolgot, mint egy tavaszi lomtalanítást. Megszabadul a felesleges lomoktól, és helyet csinál minden másnak.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Néha elköveti azt a hibát, hogy túlságosan ad a környezete véleményére, és ez megakadályozza abban, hogy megtegyen olyan dolgokat, melyekre valójában vágyik. Mi lenne, ha most az egyszer csak önmagával foglalkozna?

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hajlamos arra, hogy mások véleményét, érdekeit a maga elé helyezze, csak azért, hogy ne sérüljön kettejük kapcsolata. Ma viszont legyen egy kicsit következetesebb, amikor el akar érni valamit. Muszáj, hogy határozottan képviselje az álláspontját.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valami vagy valaki sokkal nagyobb hatást gyakorol önre, mint ahogyan szeretné és lehet, hogy ez külsőleg meg is fog látszódni önön, amitől talán zavarba jöhet. Ne törődjön ezzel, önnek legalább vannak valódi érzelmei, míg mások ezt nem igazán mondhatják el magukról.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Alapvetően jó napja van ma, de azért arra számítson, hogy a türelmét tesztelni fogja valaki, így könnyen eljöhet a pillanat, amikor elveszíti a kontrollt a szavai felett. Igyekezzen mindezt elkerülni, de ha meg kell mondania a magáét, akkor tegye meg.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az újholddal új ötlet is érkezhet ma, ami segít, hogy egy problémán, melyen régóta rágódik, végre túl tudjon jutni. Van, hogy egy megoldáson gondolkodni, kitalálni annak módját sokkal tovább tart, mint a valóságban elvégezni az ezzel kapcsolatos munkát. Na, ez pont egy ilyen helyzet!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy olyan lehetőség rajzolódik ki ön előtt, ami okkal okoz izgalmat önben, hiszen ön is érezni fogja, hogy most ez egy olyan helyzet, amikor szinte minden együtt áll. Ahhoz viszont, hogy éljen az alkalommal, talán kis kockázatot kell vállalnia. Mérlegeljen!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ma túlságosan alaposan szeretne mindent megtervezni, elveszhet a részletekben, és igazából képtelen előre haladni. Hagyjon meg egy kis spontaneitást az életében, és akkor remek élményben lesz része.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igazán együttérző személyiség, és most lesz is alkalma ezt megmutatni. Valaki önhöz fordul némi vigaszért, meghallgatásért. Segítsen neki kiutat találni a helyzetéből! Hallgasson a megérzéseire, azok megmutatják önnek az igazságot.

 









Ezeket olvastad már?
Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás