Igazán vegyes napja lesz ma az egyik csillagjegynek

A stresszes helyzetek után jönnek a kedvező hírek is az egyik csillagjegy szülöttjei számára.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.04.
horoszkóp csillagjegy márciusi

Horoszkóp 2024. március 4.:

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma egy pletyka érkezhet önhöz valakivel kapcsolatban, akit ráadásul nagyon is kedvel, és talán elsőre egészen hihetőnek fog hangzani a dolog. Mielőtt azonban készpénznek venné a hallottakat, győződjön meg arról, hogy minden részlete igaz-e a hírnek.

A stresszes helyzetek után jönnek a kedvező hírek is az egyik csillagjegy szülöttjei számára – Fotó: Pixabay

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Igyekezzen a mai nap a fontos feladataival mielőbb végezni, mert elképzelhető, hogy egy váratlan esemény vagy hír miatt a nap második felében elfoglalt lesz, vagy pedig a figyelmét valami más, nagyon fontos dolog köti majd le.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma késésekkel, csúszásokkal kell szembesülnie, és elképzelhető az is, hogy néhány üzenete nem érkezik meg idejében. Ne legyen emiatt türelmetlen, mert ma mindenhol előfordulhatnak akadozó információk.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars és az Uránusz kedvezőtlen fényszöge egész héten érezteti hatását. Most nem biztos, hogy minden úgy fog zajlani ön körül, ahogy előre eltervezte. Készüljön fel időben, legyen egy B terve a fontos ügyekben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az égi folyamatok szerint lassítson le egy picit. Hétfőn érdemes lehet átgondolnia néhány dolgot, teendőt az életében. Mennyire fontos? Mennyire sürgős? Ha ezekre a kérdésekre megvan a válasz, itt az ideje újrakeverni a kártyákat!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egy terve meghiúsulhat, és alternatív megoldásokban kell majd gondolkodnia. Igyekezzen kreatívan hozzáállni a dolgokhoz, de mielőtt valami hirtelen döntést hozna, inkább mérlegeljen, vagy konzultáljon másokkal is. Néha jobb semmit sem csinálni, mint rontani a helyzeten.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jól érzékeli, hogy ma a koncentráció nem éppen az erőssége. Ha azt érzi, hogy a figyelme könnyen lankad, nehezen tud egy dologra figyelni, akkor ne is erőltesse a dolgot. Inkább töröljön egy programot, vagy ne is kezdjen bele!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai nap lehet néhány konfliktus, amiből jobb lenne kimaradnia. Közvetlenül nem önt érinti, de ha nem tudja megállni, és beleszól, akkor bizony ön is rosszul jöhet ki a dologból – és még csak nem is nyer vele senki...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valakivel kapcsolatban csalódás érheti, de ne feledje, jobb a tisztánlátás! Lekerül ugyanis önről az a bizonyos rózsaszínű szemüveg, és meglátja nélküle, hogy milyen ember az illető valójában. Most az a nagy kérdés, hogy így majd milyen szerepet tölt be a további életében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma olyan élmények érhetik, amik felkavarhatják érzelmileg. Ne féljen őszintén beszélni az érzéseiről valakivel, mert így hamar meg fog könnyebbülni, és nyugalmat találhat. A nap második felében pedig egy jó hírre is számíthat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kissé zavarosak lehetnek a körülmények a mai nap, és nem biztos, hogy éles határt tapasztal majd a tanácstalanság és a szándékos félrevezetés között, így ügyeljen arra, hogy miként értelmezi majd a beérkező híreket, információkat, pletykákat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma igazán vegyes napja lesz: a stresszes helyzetek után jönnek a kedvező hírek is. Próbáljon meg arra fókuszálni, aminek igazán örülhet. Egy ismerős is tanácsért, segítségért fordul önökhöz. Ne utasítsa el!

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás