Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz felhőtlen a Valentin-nap





Az idei Valentin-nap nem biztos, hogy felhőtlenül romantikusra sikeredik. A szokásosnál többet kell beletennie valamibe, ha nem akar valakivel komolyan összetűzésbe keveredni. A mai nap légköre nagyon intenzív, így nem is javasolt felesleges vitákba, harcokba bonyolódnia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.14.
Módosítva: 2024.02.14.
együttállás valentin nap szerelem horoszkóp

2024. február 14.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21.–04. 20.)

A mai Mars–Plútó együttállás vitát, konfliktust hozhat. Pedig ki szeretne vitatkozni éppen Valentin-napon? Most mégis adódhat olyan kérdés, amiben egyszerűen képtelenek megegyezni. Nagyfokú tudatossággal persze elkerülhető a mosolyszünet. 



 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Szerdán elakadhat vagy ellenállásba ütközhet egy kérdésben, és úgy tűnik, nem is sikerül azonnal legyőzni a kihívásokat. Ha látja, hogy valami nem megy, inkább ma ne erőltesse, mert előfordulhat, hogy ettől csak súlyosbodik majd a dolog.



 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nem biztos, hogy sikerül Valentin-napon békés keretek között tartania a kommunikációt. Ellenállással találkozhat szinte minden irányban, és ha nem óvatos, két tűz közé is kerülhet. Erős vélemények állnak majd szemben az önével, de önnek most a sajátját kell képviselnie.



 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Szerdán vitába keveredhet, de még ez is a javát szolgálja. Így legalább fel tudja vázolni az álláspontját egy kérdésben, és jól láthatóvá tudja tenni azokat a pontokat, ahonnan már nem hajlandó visszalépni.



 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Az idei Valentin-nap nem biztos, hogy felhőtlenül romantikusra sikeredik. A szokásosnál többet kell beletennie valamibe, ha nem akar valakivel komolyan összetűzésbe keveredni. A mai nap légköre nagyon intenzív, így nem is javasolt felesleges vitákba, harcokba bonyolódnia.



 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Azok a részletek, amik önnek teljesen egyértelműnek tűnnek, mások számára egyáltalán nem ennyire érthetőek. Gondoljon erre, amikor ellenállásba ütközik egy-egy tervét illetően, vagy úgy tűnik, hogy valaki okvetetlenkedik.



 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma erős akaratra és döntésképességre van szükség, és erre ön a környezetében a legalkalmasabb. De nem biztos, hogy ezzel mindenki egyetért majd, így felkészülhet arra, hogy ellenvéleményekkel találkozik, bármit is lép.



 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Bizony fel kel készülnie rá, hogy szerdán komoly ellenkezésbe ütközik, ha egy picit is le akar térni a kitaposott ösvényről. Erős feszültségekkel és erőteljes kiállással találkozik. Fogadja ezeket higgadtan és türelmesen!



 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A munkahelyen erős feszültségek lehetnek. Mintha most mindenki egyszerre akarná hallatni a hangját és képviselni a saját érdekeit. Próbálkozzon azzal a taktikával, hogy úgy próbál érvényesülni, hogy közben tiszteletben tartja mások véleményét is. Így mindenkit maga mellé állíthat.



 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ne várjon most másoktól megoldást a gondjaira, mert nem fognak ebben segíteni. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, és bízzon a képességeiben, megérzéseiben. A szerda komoly visszajelzést fog ezzel kapcsolatban hozni. 



 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A szerda sok konfliktust hozhat, de ezek előremutató viták lesznek. Végre tiszta vizet önthet a pohárba több ügyben is. Este ezt megünnepelhetné a párjával! Elvégre amúgy is Valentin-nap van.



 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szerdán, ha hajlandó felállni és az érdekeit sokkal agresszívebben képviselni, mint eddig, akkor van igazán esélye arra, hogy a céljai teljesüljenek. Nem szabad a saját igényeit állandóan mások mögé helyezni. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás