Ez a csillagjegy ma szerelmi téren meggondolatlan lépésre szánja rá magát





A Bika figyelme elkalandozik, a Bak ma kissé pesszimista.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.16.
Módosítva: 2024.02.16.
napi horoszkóp csillagjegyek szerelem

Napi horoszkóp – 2024. február 16.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken a heti kisebb-nagyobb gubancok után végre valamilyen sikerélményben lehet része. Ettől lendületet kap, és újra szárnyal. Nem ismer lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkallja. Méghozzá szerelmi téren.

A Kos ma szerelmi téren meggondolatlan lépésre szánja rá magát (Képünk illusztráció)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken nem megy a munka. Folyton elkalandozik a figyelme, máson jár az esze. Ez már a kollégáinak is feltűnik, de talán még a főnöknek is. Legalább a legfontosabbakat végezze el! Utána pedig lógassa a lábát, de lelkiismeret-furdalás nélkül!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok nehézséggel kell szembenéznie a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretné. Kivéve, ha randizni megy. Az nagyon jól sikerülhet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók jelzése szerint valamilyen téren legszívesebben a homokba dugná a fejét. Hát ez sokunkra jellemző, mégis, ön most jobban tenné, ha tisztázná az érzéseit. A legvalószínűbben a párkapcsolat az, amely nehéznek tűnik most. A probléma elkendőzésével csak elodázza a megoldást.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma lehet egy nagyon nehéz helyzet a munkahelyen. Mielőtt teljesen kijönne a sodrából, vizsgálja meg a problémát, ami miatt annyira kiborult! Nagyon valószínű, hogy nem is a kollégája tehet a kialakult helyzetről, hanem tőle független körülmények miatt történt a baj.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A jó tanácsokat érdemes megfogadni, de csak akkor, ha azokkal képes is azonosulni. Ha valamit úgy tesz, hogy valójában nem is hisz benne, biztos, hogy nem éri el a várt hatást. Ön szeret a maga feje után menni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán fel tud gyorsulni, ha arra van szükség, és ötletekben sincs hiány. A mai napon azonban még önnek is túl sok lehet a teendő. Nincs más megoldás, ha nem akar elúszni, valakinek át kell adnia bizonyos teendőket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy már korábban is megfordult a fejében, hogy munkahelyet kellene váltania, csak még azt nem tudta, hová, merre induljon tovább. A mai napon azonban konkrét ötletei támadhatnak. Egy véletlen találkozás adhatja meg a végső lökést erre. Az is lehet, hogy olyan találkozás lesz az életében, ami szerelmet ébreszt önben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nyugtalan, sehogyan sem találja a helyét pénteken. Márpedig, ha ez így van, akkor könnyen lehetséges, hogy valóban nem a helyén van. Talán máshol, más energiák közt jobban érezné magát. Ma mozduljon ki egy kicsit!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most picit pesszimista hangulatban van, ami miatt úgy érzi, hogy semmi sem úgy alakul, mint azt remélte volna. Az igazság pedig az, hogy az efféle gondolataival saját maga teszi lehetetlenné, hogy jól süljenek el a dolgai. Bízzon a jó fordulatban!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon jól alakul önnek a pénteki nap, és egy váratlan jó hírt is kaphat. Elképzelhető, hogy pénzügyekkel lesz kapcsolatban! Ha így van, ragadja meg a szerencséjét! Fizetésemelést is kérhet a mai napon, kedvezőek az égi hatások.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken valahogy könnyen megy minden: legyen szó hobbiról, vagy szellemi munkáról, üzletről vagy sportról. A győzelem biztos, hogy az öné lesz. Csak egyet ne tegyen: ne hagyja ma magára a családtagjait! Szükségük van önre, és gyógyító, erősítő energiáira.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás