RETRO RÁDIÓ

Erre a csillagjegyre ma fontos változás vár, de lehet, hogy észre sem veszi

A Kost becsapják, a Rák vezető szerephez jut.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
napi horoszkóp csillagjegyek változás

Napi horoszkóp – 2024. február 15.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A tegnapi feszültségek után ma jóval nyugodtabb a hangulat, de azért még ma is lesz egy-két helyzet, amivel meg kell küzdenie. Ha pedig csalódott ma kissé, az nem csoda, hiszen a környezetében valaki nem egészen úgy cselekedett, amint előzőleg önnek megígérte, így önnek kell végül helytállnia helyette is.

Izgalamas helyzetek várnak ma a különböző csillagjegyekre (Fotó: Shutterstock)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold ma a Bika jegyébe lép. Ez önnek jóval nagyobb lelki stabilitást jelez, mint az előző napokban, és hálás az oldottabb légkörért. Önnek is tennie kell azért, hogy megőrizze a stabilitását.  Tegyen ma valamit csak a saját maga kedvéért!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha valamihez nagyon nem érez kedvet/erőt, és nem akar valamivel foglalkozni, könnyedén találhat indokot arra, hogy kitáncoljon belőle. Ma rosszul tenné, ha így gondolkodna, ugyanis most a nemszeretem dolgoknak is jelentősége lesz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge elmélyült, nyugodt lelkiállapotot eredményez. Ön általában a csapatmunkában, a közösségben és a párbeszédben hisz, és ma valami fontos dolognak az élére kell állnia, és vezetnie ezt a csapatot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma adódhat egy probléma, amikor nem tud pusztán a racionális érvekre hagyatkozni. Most amit megtanultunk és az, amit a szabályok leírnak, nem megfelelőek egy probléma megoldására. Ami ma segíthet, ha improvizál, és a megérzéseire hagyatkozik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma fogjon össze másokkal, és gondolkozzon csapatban! Néha ugyanis hajlamos elvállalni a magányos harcos szerepét a csapatmunkával szemben, de ne feledje, hogy minden nagyobb eredmény az életben valamilyen közös erő eredményeképpen jön létre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha van olyan terület, amelyben nem érzi komfortosan magát, akkor csütörtökön tehet annak érdekében, hogy meglazítsa végre azt a köteléket, ami megbéklyózza. Lehet, hogy ez csak egy elgondolás, ami téves. Most felszámolhatja az akadályokat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyébe lép, ami nagyon kedvez önnek. A Plútó pedig fontos tanulságokat hoz: vannak olyan változások az életben, melyeknek nem lehet és nem is kell ellenállni. Sokkal okosabb a magunk javára fordítani ezeket a dolgokat. Örüljön ma egy változásnak és keresse meg a helyét benne!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön pontosan tudja, hogy a címek, pozíciók nem sokat számítanak, ha meg kell ítélni valakit. Sokkal inkább az emberi tulajdonságaira kell összpontosítani. Ma lehet egy érdekes tapasztalata ezzel kapcsolatban: valaki többnek vagy kevesebbnek bizonyul a vártnál.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A héten két bolygó is kilép a Bakból, ami enerváltságot hozhat önnek. Ne engedje ezt elhatalmasodni magán! Szuper eredményei vannak, és nagyon is ügyesen helytáll minden területen, ezt ne feledje el.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma szuper ötlete lehet, így nyilván és legszívesebben ott és azonnal bele is vágna a dologba. A kapkodás azonban nagyban megnöveli annak az esélyét, hogy vakvágányra fut, így próbáljon türelmesebben hozzáállni a dolgokhoz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Gondjai akadhatnak ma a kommunikációval, mivel valaki, akivel találkozni szeretne, vagy megbeszéléseket folytatna, elérhetetlenné válhat. Ne gondolja túl a dolgot, valószínűleg csak pillanatnyi technikai akadály, és meg fogja keresni az illető.

 

Ezeket olvastad már?
Gyomorforgató dolgot találtak egy nő szemében, több évig ott volt

Gyomorforgató dolgot találtak egy nő szemében, több évig ott volt

Ijesztő jóslat: Alig néhány hónap múlva meteor csapódhat a Földbe - Videó

Ijesztő jóslat: Alig néhány hónap múlva meteor csapódhat a Földbe - Videó

Végzetes károkat okozhatnak ezek a bogarak: mutatjuk, hogy védd még tőlük a kerted!

Végzetes károkat okozhatnak ezek a bogarak: mutatjuk, hogy védd még tőlük a kerted!

Ilyen szédítő mélység felett ível át a kontinens legújabb függőhídja – Videó

Ilyen szédítő mélység felett ível át a kontinens legújabb függőhídja – Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás